Azt közbe egymilliárd telefon,berénybe szopok itthon meg verik a futárok az ajtót.Mondom add má be a szomszédnak kifizeti,majd rendezem vele.Annak meg hó vége nincs zséje(80 píz,aszittem van )Akkó gyere holnap.Postás szintén tedd má be,majd bemegyek érte a postára,még ilyenek is,pihegésképp telókkal való szopka utca.Azt agyajjá Ejjj bassameg,majd lesz valami,öreggel ne legyen semmi,me asszony összetörik,(az meg idegileg nulla)azt még gyerekezhetek is a műhelybe.Má kitanátam,kengurúba teszem a hátamra azt el lesz az ott
ja és sütni fog a nap vasárnap,voltam ma szánkózni a gyerekkel és nagyon jó az erdő,el kéne menni kivágni azt az utat meg jól megsütni a tábla szalonnát amit találtam a spejzba..
Hori jönne hozná néró endúrókutyát ..te mit tervezel? szólok még Lacinak is!
A krómozás genya.némelyiknél az a baj,alatta korrodál az anyag,és ledobja.Némelyik gyenge,sok meg elhanyagolt.Meddig tartana kiszedni azt megcsináltatni,ha folyik az olaj?Akkor még nem kerül + zsébe,de már így,hogy mindent vitt magával,az nem 2 píz.
Meg életmentőt is Asszony nagyapja prosztata rákos(80 éves),4 hónap alatt lefogyott kb 35 kilót.1 hete befektették kórházba,me se pisi,semmi nem jött.Fájt mindene.Gyógyszerek semmit nem értek.Kapott oldalára zacskót stb.Onnét haza akart jönni,tettek neki oldalrácsot a ruháit eldugták.Ereje nulla,mégis mászott volna,erre kikötötték.Tegnap hazaengedték,mert nem akart bent enni semmit.Otthon rosszul este lett.Szájremegés,hidegrázás stb.Mama sírva hívott szerezzek orvost.Na bammeg innen jött a A 2 fia a szembeszomszédja és a lánya(asszony anyja) is max 1.5 kilóméterre lakik.Erre hív minket 30 km-ről.Jóvan bementünk,kisgyerekkel(az meg most lett beoltva bárány-rózsahimlő meg mittudomén még mi ellen)szóval vírushordozó.Az asszony ugye jönni akart,me ugye jajj mi van.Odaértünk,csak a mama meg az öreg.Hívta orvost öreglány az meg aszonta mivel nem rendel nem jön ki,mert sok az egyéb dolga.NA bammeg akkó virítás minnyá jött.Megnézte öreget,aszonta ez ezzel jár nem kell megijedni ez má végső stádium.Na kiderült cukros is,ki adja be az inzulint,mert eddig gyógyszerbe kapta,nem injekcióba és minden este 8-kor kellene.Mondja dokiné adjam be neki Én.Hejjj modom tanítsa má meg olyannak aki itt lakik,me beadom most és holnap?Na ki legyen?Telefonok gyermekeiknek,egyse akarta.Öcsém mondom milyen calád ez,saját apjukat elnézik meghalni,azt bammeg én segítsek az öregen,ezt nem hiszem el.Jó leugattam őket,minnyá betanította doki egyiket azt el is ment Na,azt kicsit helyre vannak téve az emberek minnyá tudják mit kell csinálni.Sok buzi milliomos kötsög.Húde pfúúúú,ilyet bammeg nem is írom tovább
Bazz kedden elaludtam a FŐ műsorokat! Majdnem szétvágott az ideg. Múltkor mondtam a haveromnak (aki ilyen nagy film letöltögető) hogy szedje le nekem őket,de baszik rá. Asszem ha itthon lesz,le is baszok neki egy hatalmas sallert!
Légyszi kérdezd meg,mert itt meg pont jó lenne a srácnak!
hát nekem nincsen ...de ..akár ,,,,utánakérdezek holnapra mert van egy dagi osztrák srác megy enduróba mint a disznó...(jó ez rossz hasonlat volt) na és ő már hagyott itt motort ..hátha megvan a rugója mert az itt nem jó senkinek ...
ja és sütni fog a nap vasárnap,voltam ma szánkózni a gyerekkel és nagyon jó az erdő,el kéne menni kivágni azt az utat meg jól megsütni a tábla szalonnát amit találtam a spejzba..
Hori jönne hozná néró endúrókutyát
nem irigyellek picit sem ...
eked ..meg csupa pozitív okosság...
meg nézted a lendkerék lehúzót?...ja és megtaláltam kis Ricsit,adott patent szemet este mentem el érte a lakására.
Légyszi kérdezd meg,mert itt meg pont jó lenne a srácnak!
hát nekem nincsen ...de ..akár ,,,,utánakérdezek holnapra mert van egy dagi osztrák srác megy enduróba mint a disznó...(jó ez rossz hasonlat volt) na és ő már hagyott itt motort ..hátha megvan a rugója mert az itt nem jó senkinek ...
Nincs egy hátsó rugód 150 kilós embernek?