Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali..vagy?
skype!
lehet h énis csak 1kört tudnék menni crosspáylán elég harapós ez a cr de majd csinálsz alá oylan futóművet h 1tank megállás nélkül meglesz amúgy ezt már meg akartam valósítani 125 ös cr el csak eltörtem a kezem úgyh nem valósult meg de már ott tartottam h 1 tank alat 2x áltam meg annyi időre míg ittam most ez az idő már nem kéne mert van iylen ivós hátizsakom
Áááá,nekem az csak dísz ,de ha pályára viszem kitekerem a belit 1 körre hidegen jó vagyok
Én egyszeri kiróbáltam,inkább játszok a pöcsömmel Alapok nélkül szenvedés,ahhoz meg újra kéne születni
csika te is így fogod csapatni a crf el?
http://youtu.be/pnx-4PS_ngE
nekem is hiányzik

jo játék volt egy évig,
nyilván de most erre futja csak, későbiekben lehet h lesz komolyabb is de van bátyámnak is 9év hitele meg ilyen finomságok
szerintem második motornak jólenne biztos meglátszódna endurozás vagy crossozs közben is a triálmotor hazsnálata (knight, blazusiak, cyril,...) ők elég jók
probáld ki jo játék, csak mondjuk azok a régi nehéz nyenge triálok nagyon messze vannak a mai technikáju ujabb triáloktol futomű, fék motor erő karakter fényévekkel jobb.
stpry tv 4 en sherlock holmes megy
én is kipróbáltam és tetszett de nagyon át kéne szokni ...
igen ez az ami hiányozna nekem is néha azért szeretem ha elgurul a gyógyszer aztán tépni neki de én nagyon csípem az ilyen triálos dolgokat gizgazzal is volt h próbálkoztam 1-2 egyszerűbb elem ment is de általában mindig az lett a véde h letettem vmi sziklára valami letört róla azt hagytama picsába legautóbb a power szelep dekliről törtem le a lamellákat
komolyabb endurora alkalmatlan.

alacsony a hasmagasság,fennakad mindenen, és ami a triál gumi előnye az az erdőben a sáros, laza talajon pont a hátránya...nem halad lofaszt se.
a triál motor a legolcsobban fentarthato jármű...

csak ami nagyon hiányzik a triálnál az a sebesség meg a tempo,meg a fullos adrenalin, merthogy az olyan kis szöszmötölös helyben motorozos játék.

amugy nagyon más izmokat mozgat meg , jo buli.
nálunk is van lehetőség pl van a közelben egy kőbánya vannak benne elég méretes kavicsok meg az orion árok de szerintme ezzelmég endurozni si simán lehet majd kiderül
én azt szerettem a legjobban a triálban hogy nem kellett hozzá agyon beöltözni egy triál csizma kell meg egy nyitott triál sisak, és ha van egy szabad 1 orád máros lehet kurva jot bohockodni vele..

ráadásul ha sár vagy ho volt itt nálunk mivel fent lakunk a hegyen tele van minden ilyen eldugott lépcsősorokkal. dejo is volt.
biztos fogok vele menni énis de ez a bátyámé amúgy triáloznék gondolkodtam rajta h eladom a cr t és vezsek vmi újabb triált azt legalább olcsóbb fentartani de félek h hiányozni fog ez aztán úgy döntöttem marad ez de ha még jobban romlania fog az anyagi helyzet akkor valszeg ezlesz
bohockodni, meg gyakorolni jo....
és triálozni fogsz ?
asszem 88as
nem mai csirke
mienken más dob van nicsn rajta lámpa,telóharmónika meg tárcsavédő is hiányzik kicsit le van lakva de 55ezerért ezvan
ilyen csak le lett már festve ktm színűre