Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kiscsuka,
nem nagy fakszni menetes.

befogod az alu véget satuba két alu pofa közé, a fényes szár tuloldalán ahol a teflonos csuszopersely van ott van 180 fokban két nagy luk abba bele raksz egy pontosan beleillő köracélt ( na sokkal kisebb akkor sérűlni fog a luk széle) és letekered.
normál menetes, de alul az aluminium fejben általában van egy pici imbuszos hernyocsavar biztositásnak azt tekerd ki.

és az is előfordul hogy ragasztják menetrögzitővel, akkor pedig meg kell melegiteni akkor old a menet rögzitő.

nincs mit ötezer..
Megtisztelő Most mentek el,pénteken este mindíg azt hiszem szabad a hétvégém,de sose Na ,és megint ki után kell szerelni Köpős szmájli mé nincs?
itt jó idő van..lesz menet work.....

http://youtu.be/3Lq7QzLdkSc
van nekünk is de rendes tőled csakhogy a mi cicánkat egyáltalán nem érdekli a hörcsög,itt alszik most is bent macsekról ennyit
Jó pénzért tudok kölcsönadni egy macskát
még decemberben kaptunk 3 hörcsögöt...persze csak addig volt jó a gyereknek míg meg nem unta,hát rám maradtak...és ma kitakarítottam a helyüket de az egyik kiszökött a nappaliban na most mit csináljak?megfogni csak úgy nem tudom,villámgyors a drágám
kéne menni egy karikát de sajnos nincs kivel
jó reggelt
dobd ki
isten őrizz hogy belekezdjek csak érdekel hogy hogy lehet szétszedni amúgy csináltunk párszor telót 1x bátyám elcserélte kocsiját egy 93mas yz125ösre (szart szarért) annak pl első hátsótelóját szétszedtük és mecsináltuk kiváncsiságból elsőtelót nem nagyon tudtuk volna rosszabbra megcsinálni mint amiylen volt szétszedtük kipucoltuk amit kellett cseréltük összeraktuk nem tudom hogy miylen lett ugyanis mikor mentem volna kipróbálni széthullott a váltója még az utcánkban úgyhogy én crosspáylán 1méter se mentme vele meg a gas gas omnak elejét csináltuk 1x de aztis csak azért mi mert verseny előtti nap elfosta magát a teló úgyhogy muszályvolt de amúgy mindig elvittük valakihez ezentúl hozzád
reggelt
kínlódok egy bluetooth-szal win7 re ...kiszopják az anyjukat
Remélem.Most van az utolsó hétvége,hogy itthon dógozok.Innentől hétvége, csak mocc,teszt,saját meló.
az jó....akkor nyugodtság van mint disznóvágásnál...

remélem hétvégén fasza idő lesz,hogy tudjunk menni...
Jönnek most is hozzám,azt várom.Éccaka azé feltettem a láncszettet,menni kéne máma,de az is lehet teszt lesz,majd szólnak,időjárás függő melyik pályára akarnak menni. Sose tudok előre semmit,csakhogy lesz valami,valahun,azt gyí.
ki kéne pihizned magad ..kicsit belazulni mint a rigalánc...
Má 1 órája,de takonykór van.
csaknem felébredtetek?
És ez még nem is veszélyes
Jó reggeltet
Tsókolom
Mindkettő kell + acéltüske és célszerszám tekerni De nehogymá te is belekezdjé ilyen baromságokba,me fejbőrömrű a korpát véresen kaparommán le a sok elkezdett hülyeségek miatt,azt utána csak több pízbe kerül a javítgatás.A hogy is csináljam telefon hívások árábú meg simán elélhetne egy család
Jó reggelt. Le takartam a hűtőt és egész motorozható lett a vas.