na szevasztok bő egy órát szoptam ma mire beindult a ktm akksi lemerült...rúgásra nem akart, kocsiról bikáztam semmi...aztán maradt a jó öreg gyertya ki,benzin a hengerbe módszer,persze egyből beröffent,első rugásra 2hónapot állt
Zozi, emberünkről semmi hír? már mindjárt március van,itt a szezon...motorozni szeretnék
Szasz,hát igen,de igazi anyag híján csak pusztán -é nem csinálom meg.MAjd,ha nyárra meglesz hozzá rendesen minden akkor több típusba való lesz előre legyártva,akinek kell.Persze, folyamatos tesztelés mellett.Addig,nem nyúlok bele,van már abban más baj is.Sokszor sajna emberek fejében,innen indul a baj.
szép faterom elsőtelójából is hasonló darabok hullottak ki de újraesztergáltattuk az egészet és jól is működik de ez köszönhető a lemezelésnek amit te csináltál
Háááát orvosnál voltam,reggel megyek másikhoz,trombózist má nem kapok Meg sunnyogtam is,nyitogattam a csomagokat,meg raktam is vissza gyorsan me ilyen szarokkal nem tudok mit kezdeni VAn még jópár,ha nem csinálom,meg lesz egy csomó,az se jobb
nem csak ott tréonline üvegszál van kéccázmilliómegabitpersec ...az utca ezen fele pedig inviteles terület és itt ez van...és 6500 ft..4Mbit/sec és most az is szar
Ronis zozee,basszátok meg a képiteket! Reggel mikor megláttam (félálomba),sokkot kaptam és majdnem ráhánytam a monitorra a kávét!
Zozi, emberünkről semmi hír? már mindjárt március van,itt a szezon...motorozni szeretnék
itt meg mindig havazik,már sose lesz tavasz