Bizony-bizony.
S azon felül, hogy a látogatottsági statisztikát növelitek (ami alapján hozzájuk reklámokat sok zséért kiraknak), még
mellette rengeteg hasznos információ birtokába is kerülnek...
Szóval kérjétek a juttatást!
viszont az is lehet az oka hogy fellazulnak,hogy nem központos,gongolok olyanra hogy egyik oldal tul lett huzva ls a másikmár nem irja a terhelést....de lehet hogy tévedek
Köszi! Az tuti, hogy az enyém azért lazul fel mindig, mert van jó pár aminek már annyi és azokat nem lehet meghúzni, nem is tartják a kereket és mivel nincs tartás gondolom e miatt lazul ki a többi is.
Arra gondoltam csak megint hülyén kérdeztem , ha le van cserélve, ha pöpec mindegyik, akkor ott van-e valami trükk, amivel elérhető, hogy ne lazuljanak fel hamar?
Skacok! A hátsó kerék küllőkkel mit csináltok?
Nekem szinte minden moccolás után húzogatni kell, mondjuk már vagy 10-et cserélni kéne.
Van valami trükk, amivel elérhető, hogy ne lazulgassanak fel?
Zoozee a 137000. GAS-GAS topic hozzászólás tulajdonosa, nyereménye egy KTM EXC 525
SportMotortól kérhetnétek már valami ajándékot, az oldal látogatottsági statisztika növeléséhez nagy százalékban hozzájárultok!
Jó estét mindenkinek!
S azon felül, hogy a látogatottsági statisztikát növelitek (ami alapján hozzájuk reklámokat sok zséért kiraknak), még
mellette rengeteg hasznos információ birtokába is kerülnek...
Szóval kérjétek a juttatást!