Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bizony-bizony.
S azon felül, hogy a látogatottsági statisztikát növelitek (ami alapján hozzájuk reklámokat sok zséért kiraknak), még
mellette rengeteg hasznos információ birtokába is kerülnek...
Szóval kérjétek a juttatást!
Köszönöm a hasznos tippeket!
atis38 aki már 43
ugyanis,sokáig csak olvasgattam.....
te régebb
,amikor én idekerültem te már rég itt írkáltál a forumon
hát már kb..én is

meg is nézem mikor

én először endurocross topikba firkáltam...
szewa zoozee
szewasztok..
5 éve reggeltem id....bakker menyi motorom lehetne....

meg adnának mondjuk egy eurot darabonként........ amit ide már beírtunk
viszont az is lehet az oka hogy fellazulnak,hogy nem központos,gongolok olyanra hogy egyik oldal tul lett huzva ls a másikmár nem irja a terhelést....de lehet hogy tévedek
Dew,van egy öreg foszer Tbányán az át tudjafüzni neked ha kell.....profibat nem ismerek,de garantált a minöség
De,hivd fel a Szatyinát,neki vannak küllöi,csak add meg a pontos hosszát mert a tieden és persze sok máson különbözik a hossza a al és job oldalinak!
Köszönöm, igyekszem érzéssel.
Szívesebben csúszkálnál már motorral a sáros Bükkben, mint a Balaton jegén?
Köszi! Az tuti, hogy az enyém azért lazul fel mindig, mert van jó pár aminek már annyi és azokat nem lehet meghúzni, nem is tartják a kereket és mivel nincs tartás gondolom e miatt lazul ki a többi is.
Arra gondoltam csak megint hülyén kérdeztem , ha le van cserélve, ha pöpec mindegyik, akkor ott van-e valami trükk, amivel elérhető, hogy ne lazuljanak fel hamar?
utána kell huzni, de ne tul nagyon csak ésszel,

ha tulhuzod akkor egy idő után elkezd megrepedni a kűllőcsavar fészke a felnin.
hááát az enyém nen szokott ilyen gyakran de 2 havonta átnézem az összeset
meg szoktuk huzgálni még mielött brrohad
amugy szewasztok
Skacok! A hátsó kerék küllőkkel mit csináltok?
Nekem szinte minden moccolás után húzogatni kell, mondjuk már vagy 10-et cserélni kéne.
Van valami trükk, amivel elérhető, hogy ne lazulgassanak fel?
mindig az uccso kéne kapjon valamit.....én beérném egy GG EC 300 siyday 2010-es modellel is!
szeva.
Zoozee a 137000. GAS-GAS topic hozzászólás tulajdonosa, nyereménye egy KTM EXC 525
SportMotortól kérhetnétek már valami ajándékot, az oldal látogatottsági statisztika növeléséhez nagy százalékban hozzájárultok!
Jó estét mindenkinek!
mondjuk a balatonon sehol nincs jég ,

csak itt meletünk a fűzfői öbölben, de ott sok négyzetkilométeren ,és olyan 20-30 centi vastag, tökéletes minőségű...

akkora jégrobogo versenyt lehetne rendezni mint atom, ha nem lennénk egy ilyen mindent tilto buzi ország.