rákéne terelnünk magunkat a tubliss beszerzésére .....körbefigyelni honnan olcsóbb...
fehérgézáék hordták mutogatni versenyekre tavaly....lehet ők a magyar árusítók? de megkérdem főnökömet nem keresték - e meg ilyennel valakik , hogy áruljuk a cuccot ...
vagy berendelni együtt többet és osztanánk az egyéb költségeket ...
ja tegnap olyan motorozást rendeztem déltől ötig , hogy beszarás...kibaszott jó volt.....idő is ajándék volt megint..
ja kiértem a bányába és hátsó belsőm elszállt...de maki hozott ki nekem cuccokat kocsival... és megcsináltuk gyorsba és tovább ment az élvezés....
szóval száradjon le a pélója annak aki tegnap nem hasított...
én beszoptam a mai napot rendesen, elmentem palotára, kikaptam a motort, a kocsibol és cirka komoly 7 km megtétele után sikerűlt egy sziklán kicsipnem az első gumit mindezt 1,1 bár nyomásnál.
na gondoltam haza jövök gyorsba megcsinálom és gurulok még egy jot itt a környéken, de miután szétszedtem kiderűlt van rajta két legalább 3 centis repedés, itthon meg csak a világ legkisebb foltjait találtam amik kb akkorák voltak mint az ujjam vége...
ugyhogy ez a mai nap nem az én napom volt , de majd most jol vissza rakom a mousset előre egy új S-12-vel és véget ér a defektes szopás, legalábbis elöl..
Hm... jó nálatok! Nálunk 19 fok van....
Az a baj hogy a szobában! Kint 2, és "kellemesen" picit ködös. Mentem egy kanyart, nagyon gané a terep. A homok az jó de minden máshol áll a víz!
fehérgézáék hordták mutogatni versenyekre tavaly....lehet ők a magyar árusítók? de megkérdem főnökömet nem keresték - e meg ilyennel valakik , hogy áruljuk a cuccot ...
vagy berendelni együtt többet és osztanánk az egyéb költségeket ...