Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1x beszéltünk itt arról hoyg mit kéne tenni hogy jobbá tegyük a világot
mielőtt bárki is írná hogy jóvan menj már ezel a hülyeséggel az inkább gondolkozzon rajta el egy pár percig h miről is beszél mert egyáltalán nem hülyeség amit mond katt
Szép napot Mindenkinek!
http://videa.hu/videok/sport/u...
jo reggelt,

faszán elköszöngetünk itt egymásnak reggel-este.
Jó estét magukba
szeva.
Estétet mindenkinek!
Köszi!
Még utánaérdeklődöm, de ha eben benne van a szállítás... akkor lehet megjátszom
talán egy ezressel olcsobban találni máshol de ha már el kell érte menni lehet többe leszel, ha meg anyiért ott van helyben akkor jo.
amugy a C-10 egész jol birja a sziklát nem törik hanem kopik,

ár érték arányban jo gumi. szerintem.
stét.
Annyira gumitéma van én is kérdeznék:
"120/90 - 18 M/C 65R CROSS AC 10 R TT" ért 14ropi sok?
Többnyire homokra, sárra kellene, esetleg minimális vagy még annyi szikla sem... Igaz mindenki az s12-t javasolja de azt 17-körül találtam csak...
Sziasztok
Jankó hív majd 5után!Szoptam én is első belsővel tavaly pont Tokodon mikor 2naposon voltunk sátorozni.Kijött a szelep tőből a gumiból,pedig még a külső se fordult el benne.Egyszerűen elengedte magát a geci Hazaútra kicseréltük a kereket a bátyáméról mert ő úgyis futón hozta a gépet.Elsőfékem nem is volt valami precíz
oké, ugy lesz
Köszönöm a beszámolokat ,már mennék én is de itt nem lehet csak szöges gummávak de olyanom nincs és lusta vagyok csinálni.....
na lépetem meló ...szewa ...
basszus van itthon olyan hátso extra vastag belsőm amin 6-PÁR ilyen sziklacsipet 2 way folt van már, szerinted menyire van tele a faszom a defektel?

volt olyan nem is egyszer amikor 1 nap alatt két első defektem volt, az 4 folt, meg egy kis szopás... vagy inkább nagy.
ma veszek én is első belsőt , plusz gumis havernál megragasztjuk ezt a sziklacsiptet 2 way foltal, örökös+1 év.

mondjuk valahonnan szereznem kéne egy new első s-12-öt és akkor összedobom a tavalyi bridgeston moussevel és nincs többet gond a szezonban, lehet csapkodni a szikláknak mint barom.
oké...5 után hívjál
ilyenkor jól jön ilyen 1200 ft-os belső .....kocsiba , szerszámosba első hátsó..végveszélytartaléknak...-nem hiszed el már annyiszor kihúzott a szarból...aztán jön a nagy meglepetés...beteszem és mondom majd otthon visszarakom a bikábbat...de persze tróger vagyok vagy időm nincs és bennemarad fél évig meg egyig és semmi baja ...tegnap is egy tavaly nyári vékonyt veerubbert dobtam ki belőle és maki még mondta is , hogy ezt tavaly foltoztuk meg vaskapuba...még röhögtünk is..

igaz maki?

ja és lehet csak elfordult a külsőm és nem is lukadt ki...csak behúzta a szelepet....mert úgy tűnt...kiváncsi is vagyok...
beszélek emberrel telefonon utána hivlak, azért te is kérdezd meg főnöködet hátha nátha ..
össze kell állnunk mint a kifőtt tészta...hátha olcsóbb
látom tegnap nem csak én szoptam defektel, csak éppen nekem első volt , olyan belsőm meg nincs itthon tarcsiban, a foltok meg nem érték körbe a repedést ugyhogy game over.

még jo hogy hátso extra vastag belsőböl van itthon tarcsiban 2 db zsir new, de első nincs bassza meg.
jani láttam este hogy csörgettél...majd ma hívjál öt után lécci...már próbautazunk valamelyik délután mikor félnapig dolgozom egyet a motoroddal ....mert lehet nagy a szerencséje magának.....addig meg imádkozzál...
jo morgent.

én is pont 18-as tubliss beszerzésben vagyok, Fehérnek csak 19-es van az is 32 ezer pénz,
kint 90-100 dollár a cucc, most szervezkedek emberre aki meghozná occson, és veszek hozzá tarcsiba olyan piros tömitő ruhát 1-2-öt mert azt mondják az használodik, és az csak ilyen pár dollár pluszban.