Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

IDE NEM JÖTT SEMMI.
jóéjt mindenkinek
Nem nem,nekem nem kell a több,tudom mennyi fér bele egy napba,ha meg sok jön egyszerre az má szopka utcás,me csak feltorlódik.Mellette semmit nem tudok szinte csinálni.Ha meg árat emelek,az nem tetszene,(pedig lesz)így meg legalább lesz sok sárgacipős teló.
enye-enye,hidd el én tudom mit modok,jártam én is hasonló cipőben......úgy sikitott a mentő velem,és csak arra emlékszem amikor 2 nap mulva magamhoz tértem egy korházba
pihenjél ha teheted
elmentem alvadnyi, befáradtam mára, csáá.
bálint küldtem elektromos levelet
Hát most feküdjek bent,azt gyűljön össze?Az sem jobb Így legalább nem idegesítem magam,kész vannak azt mehetnek. Még egy hátsóm van a hétvégére azt ennyi.
én eddig csak tőle hallottam,bár ez egy székely gyerek!
Mesterem,oda figyelek dalolok,fütyülök,kiröhögöm még a fingot is. Nem akartam csinálni semmit hétvégén,de lett ma szabadnapom,3 napos edzőtábor van,tesztelni akartunk ,de Erdőkertesre mentek fordulgatni,me Monor be lett füvesítve,holnapi nap még nem tudni,majd szólnak.Azt így el is megy a hétvége,most má pihivel
na azé...
Ááá,küldik,hozzák,nem kapkodok már.Szíp tatásan
ezt már hallottam én is.
Szépen Annyira nem,belül az alus olaj az baba,azt szeretem,mikor a kezemből is alig akar kijönni Má csinálják a speckó gyorsmosót,rugómosó minden játszik,ne menjen az idő velük
hello picsán leszel rugva...

aztán majd mennyi jel kell még neked hogy megértsd hogy fékezni kéne.?
azért jó kipihented magad
de van egy barátom aki jobban megfogalmazta: A parasztot nem megölni kell....adjál neki melot aztám megőli ő magát....
mellesleg igaza van!
te is olyan vagy mind én....havan meló akkor töb kellene,a több van,akkor sok kell és ha már az is megvan akkor addig kell melozni amig őssze nem roppanunk!
szépen lemostad
Jó estétet Kicsit pihentem
a b etü szarakszik a illentyüzeten....
énis,csakaz asszony nem engette szétbarmolni az új ringáját hogy sí ringát faragjak előle!
Hát majd eccer igaz már nem olyan lesz mint akkor.