engem az zavar hogy a spam az simán jön...de azt is leszarom ..ja meg a sportmotorfórumválaszérkezettből ezerkéccáz naponta...de ami fontos lenne ilyen emberi levél az vagy elveszik vagy késik vagy nem megy el időbe vagy abszolút nem ...amúgy tök jó
még tegnap késő este is kinyitotta a csajom de nem jött semmi, ma reggelre meg ideért vagy 7 emil..
üzenem a freemail.hu-nak gyujtsák fel a szerverűket akkora kacat szar,
amugy más is enyit mondott az árra, de nem rossz, még megvárom Misikét mit szervez a nagykeres merverstájer mentes helyen.
meg kértem szerezzen CLARK átlátszo nagytankot is occson, magának is akar, ugyhogy lehet hogy ott mégjobb ár lesz, majd meglátjuk.
szóval tele vagyok itthon de az előző 2 hétben végig nagyon sokat dolgoztam.....aztán most még itthon kell szerepelnem...
azért azt ugye tudjuk, hogyha meglátok egy blokkot márkafüggetlen akár lehet a sajátom is és már tudok hányni is ha kell....
ezért tanultam meg csukott szemmel motorozni
én negyedzer élek......azt mondják-mondták az okosok.........miélött valaki gunyt üzne ebböl ecsetelem!
1.1986 junni 1 elütött egy busz
2.2003 julli 26 jeles vizsgám volt az M FORCE-nál és többen felbasztak,átütöttem egy dupla acéldrotos üveget és minden vénát,eret és szallagot átvágot!
3.1997 oktoer tulhatszoltság miatt 2 nap kieés és korház
4.2009 március.....motor test....nagyon vigyáztam a gépre és egy szar-sáros-sziklás helyen elcsusztam.......nemvágtamfőldhöz csak magamra huztam de éltőrt 5 bordám és egyik átszurta a tüdőmet 3 nap mulva egy barátom erőszakkal vitt el orvoshoz(már alig tudtam wc-re is kimenni egyedül)az orvos azt mondta hogyk 6-8 órám lett volna ha...... de erre senki a családomból nel volt kiváncsi!ENNYI!
van egy barátom nagy kedvezményűk van német nagykerben+ nem kell kifizetni a merverstájert, őt is rázzitottam a dologra, meg egy clark átlátszo nagytankra, hiv majd ha tud árakat.
lehet hogy elektronikus galamb hozza,,?
küldtem bálintnak is plusszba párat még
üzenem a freemail.hu-nak gyujtsák fel a szerverűket akkora kacat szar,
amugy más is enyit mondott az árra, de nem rossz, még megvárom Misikét mit szervez a nagykeres merverstájer mentes helyen.
meg kértem szerezzen CLARK átlátszo nagytankot is occson, magának is akar, ugyhogy lehet hogy ott mégjobb ár lesz, majd meglátjuk.
na megkaptad emileket?
nem küldenéd el nekem is?
lehet hogy érdekelne
varga_zsolty7@yahoo.com
én már többet játszottam el mint 4.
jo reggelt, jo hajigálást.
szóval tele vagyok itthon de az előző 2 hétben végig nagyon sokat dolgoztam.....aztán most még itthon kell szerepelnem...
azért azt ugye tudjuk, hogyha meglátok egy blokkot márkafüggetlen akár lehet a sajátom is és már tudok hányni is ha kell....
ezért tanultam meg csukott szemmel motorozni
jó éjt
1.1986 junni 1 elütött egy busz
2.2003 julli 26 jeles vizsgám volt az M FORCE-nál és többen felbasztak,átütöttem egy dupla acéldrotos üveget és minden vénát,eret és szallagot átvágot!
3.1997 oktoer tulhatszoltság miatt 2 nap kieés és korház
4.2009 március.....motor test....nagyon vigyáztam a gépre és egy szar-sáros-sziklás helyen elcsusztam.......nemvágtamfőldhöz csak magamra huztam de éltőrt 5 bordám és egyik átszurta a tüdőmet 3 nap mulva egy barátom erőszakkal vitt el orvoshoz(már alig tudtam wc-re is kimenni egyedül)az orvos azt mondta hogyk 6-8 órám lett volna ha...... de erre senki a családomból nel volt kiváncsi!ENNYI!
meg agyvérzés.... vesznek el nekem is levelek
van egy barátom nagy kedvezményűk van német nagykerben+ nem kell kifizetni a merverstájert, őt is rázzitottam a dologra, meg egy clark átlátszo nagytankra, hiv majd ha tud árakat.
de amúgy elment előbb ..lehet budapest fölött megakadt
majd elküldöm mégegyszer ha be tudok mejd menni..amúgy árak tubliss----
nyomom mégegyszer