Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az bijazez ?
itt szikrázik a napsugár...nincs szél..és 6 fok van ..ami nyolc lesz nemsokára
kurva jó idő van...megint ajándék napnak nézünk elébe...lassan szedelőcködöm is ...és motorzajt keltek
Nem gondoltam volna hogy a hétvégén lehet menni. Bár nálunk kibaszott hideg van. Ha itthon lenne a motor se biztos hogy akarnék menni!
már most 5 fok
majd megpróbálok sok szeretettel várni igazából tele van a tasak mint állat de nembaj majd ott kiersztem a gőzt
sok szeretettel várjál
ok ott lezsek
kb. fél egyre lennénk ott....megyünk mindenképp ..várj meg ha késnénk mert enduróban tudod ez benne a pakliban de ma lájtosba megyünk ki ezért gondolom hogy baj lehet ...
zoozee mikor mentek bágerba?
mindjárt meg is nézem enyém hol lehet
szegény ott fexik sárosan valahol bebaszva a sarokba és rádöntögetve pár darab gép még...
egy férfiembernek legyen mindíg ott a motorja
Mondanám hogy elmegyek aztán adtok motort,és tesztelek én is,de Bag egy kicsit messze van!
Szeva Urak! Bag teszt Minnyá induló
Nálunk nem tudom mennyi,de tök mindegy,mert nincs itthon a motorom. Max a gyerek kis biciklijével tudnák kimenni!
plusz egy van

szewa
Jó reggelt,zozee,csika,jimmy.
kibaszott jó idő van ....más most süt a nap ...és 0 fok..
tegnap ilyekor - 4 volt és mégis délbe meg koradélután dög meleg volt...mi lesz ma rövidnaci?
motorozásszag van
jó reggelt zoozee!
Jó reggelt csika
Jaja,kimentünk egy órát,lett belőle sötétedésig A jeges vízi nádasmotorozást elsüllyedés nélkül feltaláltam Legjobb,csak ember kell hozzá
Szevasz!
Na,nagymenő rokony (az is benne van a csapatban)nem volt mert sérült a keze,de lehet ott volt
Felénk nem esett semmi csapadék az elmúlt hetekben szóval már kezd alakulni.Bár az árnyékos helyeken fagyos a talaj nagyon.Sár az van bőven néhol de ezért van endurónk
Szewa!
Örülök, hogy tudtál motorozni én csak szívtam
Felénk annyira szar(fagyott csúszós) volt a talaj, hogy a végén már felfeküdtem a motorra, úgy ki voltam purcanva a sok harcolás miatt.
Szépjónapot!
Ahogy a mondás tartja.Aki nem motorozott száradjon le a pélója