itt szikrázik a napsugár...nincs szél..és 6 fok van ..ami nyolc lesz nemsokára
kurva jó idő van...megint ajándék napnak nézünk elébe...lassan szedelőcködöm is ...és motorzajt keltek
kb. fél egyre lennénk ott....megyünk mindenképp ..várj meg ha késnénk mert enduróban tudod ez benne a pakliban de ma lájtosba megyünk ki ezért gondolom hogy baj lehet ...
kibaszott jó idő van ....más most süt a nap ...és 0 fok..
tegnap ilyekor - 4 volt és mégis délbe meg koradélután dög meleg volt...mi lesz ma rövidnaci?
motorozásszag van
Felénk nem esett semmi csapadék az elmúlt hetekben szóval már kezd alakulni.Bár az árnyékos helyeken fagyos a talaj nagyon.Sár az van bőven néhol de ezért van endurónk
Szewa!
Örülök, hogy tudtál motorozni én csak szívtam
Felénk annyira szar(fagyott csúszós) volt a talaj, hogy a végén már felfeküdtem a motorra, úgy ki voltam purcanva a sok harcolás miatt.
kurva jó idő van...megint ajándék napnak nézünk elébe...lassan szedelőcködöm is ...és motorzajt keltek
szegény ott fexik sárosan valahol bebaszva a sarokba és rádöntögetve pár darab gép még...
szewa
tegnap ilyekor - 4 volt és mégis délbe meg koradélután dög meleg volt...mi lesz ma rövidnaci?
motorozásszag van
Na,nagymenő rokony (az is benne van a csapatban)nem volt mert sérült a keze,de lehet ott volt
Örülök, hogy tudtál motorozni
Felénk annyira szar(fagyott csúszós) volt a talaj, hogy a végén már felfeküdtem a motorra, úgy ki voltam purcanva
Ahogy a mondás tartja.Aki nem motorozott száradjon le a pélója