Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kell már neked egy jó IT support..mindig szívsz ezekkel a szarokkal.
Akkor először is adnék egy számlaszámot
11773391-1205536
csika!
most jöttem, haza hoki meccsünk volt a Jászberényi csapattal
ma nem havazik és kisütött a nap,1 hete nem láttam!
jó napot,kb 50 és 60 között van az a szar
bisztos jó de drága
Jó reggelt!
Melegszik az idő, aki teheti menjen egy jót csúszkálni motorral
A freemail helyett használjatok gmailt, megbízhatóbb, bár nem bírom a google-t, de a levelezőjük jobb szerintem, mint a freemail.
nekem már beszóltak elindultam tőlünk és elkezdet dadogni be köpte a gyertyát behúztam a kuplungot és lenyeleztem voltmár h ettől megjavult hát most nem mert lefulladt azt midnjárt menja picsába sztverema fejed mit kel zajongani stb következő hétvégén lakásfelújítsba kezdtek vagy mi ment egész nap a nagyflex meg csupa yilen halk gép de az nem zavarja őket
ok
Nekem még sosem szóltak,igaz én max 100 métert szoktam gurulni aszfalton.

De az a hülye gyerek,van amikor a haverjával egész délután fel le motoroznak. Az asszonynak rokona az egyik,de már mondtam neki hogy nem érdekel,következőre lebaszok a gyereknek egy sallert!
hajjaj,attól félek én is :P jövő 7en jönnek a lámpák,aztán gurulok le hozzád a jó hátsó felniddel ;)
szewa bélám

már csak -3 fok van ..melegszik mint a dög
jóóóreggelit
hát meg itt is az a szar, hogy mi akik a garázsból beugratunk egyből az erdő mélyére azoknak ugatnak, hogy mit kell motorozni...mert a paraszt nem látja csak azt hogy crossmotor volt ez is az is...
Nálunk a második szomszéd ilyen,csak ő egy 250-es CR-t szokott itt nyektetni.Erdőbe nem igen látni. Beöltözik,aztán kimegy a haverok közé jampiskodni. Már mondtam neki,hogy egyszer jöjjön el velünk a bakonyba. Mutatok neki jó helyeket! Már múltkor kimentem,hogy letépkedem a bovdenjeit. Egy idő után idegesítő!
kiscsuka holnap dél felé kinézünk bágerbe bohóckodni ha idő olyan lesz .....
nálunk is votl egy srác aki 125ös yz vel járt kocsmázni este is lámpanélkül meg azzal közlekedett mindenhova természetesen csövön cross gumikkal
Áááá,az nekünk túl veszélyes,és ráadásul az anyukám se enged el messzire.
nálunk volt egy srác aki a lakótelepen a házak között nyelezgette a 125 ös gasgasát...tök jól forgott meg minden de akik ott laktak nem szerették annyira
gyertek ki a lakótelepi homokozóból az erdőbe
Ezt már nézegettem én is egyszer. Jó cucc,de nálunk nem annyira köves hogy kellene.
titkos

ja erőltetnénk ezt a tubliss cuccot ..belső meg musse helyett.....

és így extra alacsony guminyomás mellett is fentmarad a gumiperem a felnin..stb.......szóval tök jó cucc...
eddig két kerékbe olyan kb.45-50 pénznél járunk.....pót belsőfeszítővel...
van is képem ..csak le kell szaladnom bluetooth-szokat venni mert átálltam a win7 re.....és egyik se megy...semmilyen driverrel mielőtt még bárki is mondaná...már második agyvérzésem volt tőlük...
na aztán akkor feldobom fotókat...kibaszott gyönyörűek...
Napot népek.
Mi az a kacat amit rendeltek? Belső gumi vagy mi?
szóltam nekijje még nyomozza ...biztos tud mert mindíg minden jön van szerez ...de idő mert el van havazódva....és ezért az esetleges párezerért nem hagynám ki az évet ..de ha lesz jóáron vagy most beesik egyből szólok és természetesen szerzek nektek is ...
meg volt már róla szó nálunk...
amúgy meg tudod nálunk főprofil a cross...ill. megy az ec és enduro is nem is kevés...de a főfő a cross és nekem csak 250-350-450 sx-f ig szabad gondolkodnom ott...ha valami más szó elhagyja a számat akkor már gyanús neki...

ja van új endurónk
tényleg, főnőkőd nem tud szerezni ilyen kacatot occson?