Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

állítólag belett 90 kg ra
hali
holnap megyünk?...most ébredtem fel.kibaszottul fájt a fejem és aludtam vagy 4 órát..
szewasztok amúgy
gondolom először a rugóelőfeszítést kéne belőni
szia csika ! végre talpra állt a motorom és kicsit puhának találtam a hátulját mivel vagy 5-8 centit beül ha leveszem sztenderről !

mit merre tekerjek ?
Szusszanni?Ha azt félreteszem,van sok másik
ahogy gondolod de inkább hagyd későbbre aztán szusszanj egyet 1-2 napon már nemmúlik az eladás
Mindíg az idő Kevés kevés kevés ,meló meg ezer Megcsinálom,ne kelljen postálnod,ha már oda megyek
nem sürgős ha elpostázod azisjó
Hejj bassameg,valahogy megoldom
Hello csika mester vasárnap megyek sóskútra szóval ha van rá lehetőség elhozhatnád
Hat ez van...nem lehet mit tenni. Most megint a sunnyban dolgozom heti 2napban es igy szerencsere 2nap alatt megkeresem a buntire valot,vagy meg tobbet is:) most nem sir a szam,igy hogy havi 8nappal majdnem 2x a minimalbert megkeresem.. lesz mibol motorozni:) csak kerdes mikor...:( 7koznap suli,7vegen melo
A PhotoShop és társai korában ez azért elég komolytalan megoldás így...
aztán van egy kép ahol már csak 40nel megyek és látszik a rendszám.... ki van ez találva,röhadt sünik
csak nem.... mindig oda figyelek. ezek meg egy bokorban voltak. de sajnos ilyen a futár meló.... becsúszik 1-1 ilyen. a cég kifizeti a felét egy félévben 2x, ha dolgoztál azon a napon. szóval rendesek.
Ilyen kép alapján bármelyik, elöl 2 db fényszóróval rendelkező autó tulajának kiküldhetnének egy csekket...
akkor az idén is befizeted majd egy motor árát a bűntikre? csak kérdezem.
versenyzőnek éreztem magam..
joo napot és étvágyat az ebédhez
Jó reggelt Nagy a pörgés
jol seggelt.
Na,én meg most végeztem Agyvírzíííííííííííís