Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva atis, nálatok ho van még?
azt a baloldalit gyorsan postázzad elfele ide nekem...
csinos darab, aranybol van a villanyak csavarozzad ki nekem de gyorsan....

ma jön a haver ide hozzám hogy kiprobálja az enyémet tetszik-e neki a 300 2t, és utána megy érte, persze ha tetszik, mert ő nagyon 450-est szeretne aputol,
apu viszont ezt a vonalat erőlteti...

cudar egy mostoha élet, mikor ilyen gondok vannak már.
jo reggelt.

dejo nektek én egyre szarabbul vagyok ettöl a kurva virustol, már a fűlemet támadja ez a geci ugy fáj beszarok, plussz szét szakad a belem a köhögéstöl..
hát nem is tudom....11 -kor kéne találkozni /startolni ....valahonnan akármerre bárhova...dezsi jön bágerbe ...ott felszedjük ...aztán eldől mi a rajz...

welness völgy jó lehet már ?
Madárfüttyös jó reggeltet!
már most süt a nap,basznak a macskák az ablakom alatt a kutya meg majd meg őrül
kurvára támad a tavasz,menni kell motorozni nincsen mese
Zé hova terveztetek találkozót?és hány órára?
micsoda jimi hendrix lemezt találtam ......már reggel ezt ordíttatom....hogy szokják a kúltúrát
az a baj hogy az előttieknek is majdnem hajszálra ugyanaz volt a blokkjuk...
Jó reggelt bélák!
mondjuk mind 1 mit mond már megrendeltem a 10 W 60 oilt és a teleszkopba a Kajaba olajkát!
én is ezt mondtam....csak ősszevesztem az egyik barommal , ő félsintetikusat mondott a 2006 előttiekbe!
na találtam ilyen képet is bálint
mondjuk a gyógyulást az én arcképem segítené elő a legjobban
gyógyulást elősegítő képek bálintnak
ja szia atis
hát én ezekbe a fullsyntetic motorexet (crosspower vagy powersynth 10w 50 10w 60 )preferálom leginkább...mert mondhatom jó olaj....ezekbe a ktm- ekbe a lehető legjobb...és bizonyított ami a lényeg ....sok motor sokezer kilométer és működnek tőle a paripák..nem füstölnek stb...
hacsak az enyémet nézed 17000 km és semmi gáz.....ezres intervallumban cserélve

olyan 4000ft a literára kb...
jó reggelt!Zoozee milyen olajat ajánlanál 2005 EXC 450-be?

morGGen bélák!

főbéla ronis remélem gyógyulsz...
nagy a baj ezekkel a szar vírusos betegségekkel.....tavaly én is beszoptam egy jó szériát vírusból....
első 3-4 nap normál láz levertség stb....és jobbulni látszott a dolog ill. ez a fajta betegség el is tűnt ,majd egy huszárvágással vissza a mélypontra de akkor már olyan végtag és izomfájdalmak voltak , hogy nem tudtam pár napig mozgolódni...ez kb. összesen 2 hétig tartott....utcára nem mentem...
olyan voltam mint akit földönfekve körberugdostak tizen...

de ma motorozásszagot érzek....tényleg itt a tavasz...már most frankó időnek indul a nap....
Vagyok,nem vagyok,csak most meg eltünt a mester
ja hát itt vagyol ...nem tudtam mi a rajz..
Páran azért szokták furcsálni a szar után a jót Aztán mennek vele azt,hopp
Az állítólag az egy tv sorozat helóó Az baba teló
hát a rugóelőfeszítést be kell attól még lőnöd finomra...

az a teló amit beállított kb...a súlyodhoz...a csillapítás része ...

amúgy te 80 kilo vagy ?
Most 5-öt vagy 8-at?Mert az faszba sem mindegy 5 még jó.Rajta ülve 10.A rugó előfeszítéshez,ha nem nyúltál annak jónak kell lennie.
most voltunk pizzázni....

persze hogy megyünk...olyan 11 FELÉ KIVÁGTATUNK TEREPRE