csinos darab, aranybol van a villanyak csavarozzad ki nekem de gyorsan....
ma jön a haver ide hozzám hogy kiprobálja az enyémet tetszik-e neki a 300 2t, és utána megy érte, persze ha tetszik, mert ő nagyon 450-est szeretne aputol,
apu viszont ezt a vonalat erőlteti...
cudar egy mostoha élet, mikor ilyen gondok vannak már.
dejo nektek én egyre szarabbul vagyok ettöl a kurva virustol, már a fűlemet támadja ez a geci ugy fáj beszarok, plussz szét szakad a belem a köhögéstöl..
hát nem is tudom....11 -kor kéne találkozni /startolni ....valahonnan akármerre bárhova...dezsi jön bágerbe ...ott felszedjük ...aztán eldől mi a rajz...
Madárfüttyös jó reggeltet!
már most süt a nap,basznak a macskák az ablakom alatt a kutya meg majd meg őrül
kurvára támad a tavasz,menni kell motorozni nincsen mese
Zé hova terveztetek találkozót?és hány órára?
hát én ezekbe a fullsyntetic motorexet (crosspower vagy powersynth 10w 50 10w 60 )preferálom leginkább...mert mondhatom jó olaj....ezekbe a ktm- ekbe a lehető legjobb...és bizonyított ami a lényeg ....sok motor sokezer kilométer és működnek tőle a paripák..nem füstölnek stb...
hacsak az enyémet nézed 17000 km és semmi gáz.....ezres intervallumban cserélve
főbéla ronis remélem gyógyulsz...
nagy a baj ezekkel a szar vírusos betegségekkel.....tavaly én is beszoptam egy jó szériát vírusból....
első 3-4 nap normál láz levertség stb....és jobbulni látszott a dolog ill. ez a fajta betegség el is tűnt ,majd egy huszárvágással vissza a mélypontra de akkor már olyan végtag és izomfájdalmak voltak , hogy nem tudtam pár napig mozgolódni...ez kb. összesen 2 hétig tartott....utcára nem mentem...
olyan voltam mint akit földönfekve körberugdostak tizen...
de ma motorozásszagot érzek....tényleg itt a tavasz...már most frankó időnek indul a nap....
ma jön a haver ide hozzám hogy kiprobálja az enyémet tetszik-e neki a 300 2t, és utána megy érte, persze ha tetszik, mert ő nagyon 450-est szeretne aputol,
apu viszont ezt a vonalat erőlteti...
cudar egy mostoha élet, mikor ilyen gondok vannak már.
dejo nektek én egyre szarabbul vagyok ettöl a kurva virustol, már a fűlemet támadja ez a geci ugy fáj beszarok, plussz szét szakad a belem a köhögéstöl..
welness völgy jó lehet már ?
már most süt a nap,basznak a macskák az ablakom alatt a kutya meg majd meg őrül
kurvára támad a tavasz,menni kell motorozni nincsen mese
Zé hova terveztetek találkozót?és hány órára?
hacsak az enyémet nézed 17000 km és semmi gáz.....ezres intervallumban cserélve
olyan 4000ft a literára kb...
morGGen bélák!
főbéla ronis remélem gyógyulsz...
nagy a baj ezekkel a szar vírusos betegségekkel.....tavaly én is beszoptam egy jó szériát vírusból....
első 3-4 nap normál láz levertség stb....és jobbulni látszott a dolog ill. ez a fajta betegség el is tűnt ,majd egy huszárvágással vissza a mélypontra de akkor már olyan végtag és izomfájdalmak voltak , hogy nem tudtam pár napig mozgolódni...ez kb. összesen 2 hétig tartott....utcára nem mentem...
olyan voltam mint akit földönfekve körberugdostak tizen...
de ma motorozásszagot érzek....tényleg itt a tavasz...már most frankó időnek indul a nap....
az a teló amit beállított kb...a súlyodhoz...a csillapítás része ...
amúgy te 80 kilo vagy ?
persze hogy megyünk...olyan 11 FELÉ KIVÁGTATUNK TEREPRE