Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt azért még nagyon elfér a kabát....
http://sportmotor.hu/motoros_k... gyertek Szentendrére :)
már elgondolkodtató a kabát nélkül menet ..tavaly ilyenkor már nem kellett kabát...
akkor ott tul meleg lessz du-ra
itt meg 13 árnyékban
itt is melegszik......már 6,5 fok van árnyékban
Úgy látom "melegszik" az idő minden tekintetben
neem...11 kor
én meg te horihoz megyünk 10 órakor
telefonos beszélgetéses megbeszélősösen az lett a vége maki hogy a bágernél futunk össze 11:30 kor...és onnan ..szabadonválasztott útvonalon szabadonválasztott gyakorlatok következnek bármerre akármerre....

esetleg orion árok...
kitaláltátok már hogy hova és hánykor?
szia!
gyere vaskapuba...fasza a talaj ugrunk egy seggest
Sziasztok, már mindent olvastam. Figyelek a háttérből
dezsi alszol ?
na összeszedem magam lassan ......
megyek lefekszem.
vegyél parafin olajat! én is majd meghaltam, bedugult meg minden. aztán az olaj jó volt
én sem emlékszem ilyen fosással meg teljes izom fájdalmakkal megszenvedett betegségre!
adtak nekem 10 kapszulát ami állítólag direkt erre a bacilusra készült,attól meg a vesém is fájt.....
sajnos én is kutyául megfáztam valahogy,de azért gurulnom kell egy lájtosat mert jelentkeznek az elvonási tünetek
Ahoj!

Én is most jöttem ki ebből a szarból! Zozi, ha összejön a jövő heti móka, akkor kéne hoznod olajat,szűrőt meg telóolajat a bótbul! ha kell utalok előre zsét
szewa,van hó bőven a hegyekben,de itt a város melletti dombokon a dél-keleti lejtők motorothatóak.Multhéten csunyább volt,sok jég és sár volt,nem tudhattad éppen mi lessz a kanyarután
nem voltam ilyen beteg bő tiz éve...

amugy anyira nem zavarna ha nem lenne pont tavasz.
nem kéne bőgni!
egész télen motoroztál még mi sorban vírusgazdássat játszottunk
legyen türelmed kifeküdni,én is nagy okos fejemmel nem feküdtem ki és 2 hétig majd meg döglöttem,,,az biztos hogy sok ember meséli hogy ez valami bivaly erős vírus mert nem hat rá még az antibiotikum sem!
jó a völgy csak tele van dobálva kivágott fák vékony ágaival,oda termeltek a favágók a télen...
hozd a fűrészedet és kipucoljuk ha bent ragadunk