telefonos beszélgetéses megbeszélősösen az lett a vége maki hogy a bágernél futunk össze 11:30 kor...és onnan ..szabadonválasztott útvonalon szabadonválasztott gyakorlatok következnek bármerre akármerre....
én sem emlékszem ilyen fosással meg teljes izom fájdalmakkal megszenvedett betegségre!
adtak nekem 10 kapszulát ami állítólag direkt erre a bacilusra készült,attól meg a vesém is fájt.....
Én is most jöttem ki ebből a szarból! Zozi, ha összejön a jövő heti móka, akkor kéne hoznod olajat,szűrőt meg telóolajat a bótbul! ha kell utalok előre zsét
szewa,van hó bőven a hegyekben,de itt a város melletti dombokon a dél-keleti lejtők motorothatóak.Multhéten csunyább volt,sok jég és sár volt,nem tudhattad éppen mi lessz a kanyarután
nem kéne bőgni!
egész télen motoroztál még mi sorban vírusgazdássat játszottunk
legyen türelmed kifeküdni,én is nagy okos fejemmel nem feküdtem ki és 2 hétig majd meg döglöttem,,,az biztos hogy sok ember meséli hogy ez valami bivaly erős vírus mert nem hat rá még az antibiotikum sem!
buzi-e vagy?
esetleg orion árok...
gyere vaskapuba...fasza a talaj ugrunk egy seggest
adtak nekem 10 kapszulát ami állítólag direkt erre a bacilusra készült,attól meg a vesém is fájt.....
Én is most jöttem ki ebből a szarból!
amugy anyira nem zavarna ha nem lenne pont tavasz.
egész télen motoroztál még mi sorban vírusgazdássat játszottunk
legyen türelmed kifeküdni,én is nagy okos fejemmel nem feküdtem ki és 2 hétig majd meg döglöttem,,,az biztos hogy sok ember meséli hogy ez valami bivaly erős vírus mert nem hat rá még az antibiotikum sem!
hozd a fűrészedet és kipucoljuk ha bent ragadunk