Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az én kutyáim szánhuzok, bár nem afrikaiak..
levi ..ilyen szettbe érdemes venni kuplungot ..ebbe minden benne kopólamellák meg acél lamellák meg a rugók is ....100-110 euro kb....

Clutch kit fits 450/525 XC ATV '08-'09, 525 XC '10-'11 and all 400-525 bike models '06-'07, included are all discs and the clutch springs. 7x 59032011100, 4x 59032010100, 4x 59032010200, 6x 59032005000
jó hogy azt nem mondod hogy alaszkai kenguru
zoozee@freemail.hu
ez afrikai szánhúzó
ez igy van..
örülök! legalább egy kivert vagy elkóborolt állat jó helyre került
ha te egy kisfaluban laksz és a kutya helyi , akkor elvileg hamar meg kell hogy legyen hiányzik-e valakinek.

ha meg ott akar maradni nálatok az azt jelenti hogy jol érzi magát
A héten hírdetőre minden képen rakok ki hírdetést hátha valaki keresi a faluban,viszont azért nem tartom valószínűnek,hogy a faluból kóborolt volna el,mert adtunk neki vizet stb és kitettük az utcára az miatt,hogy majd hazamegy,biztosan elkóborolt.
Kint volt 1,5 órát és csak ült a kapu előtt,meg sem mozdult,hogy valamerre is akart volna menni sőt nyuszített,hogy be akar jönni.
Beengedtük adtunk neki enni,inni, kb fél óra elteltével megivott 1,5 L vizet.
Most is nyitva a kapu ki sem megy,mintha itt élt volna kis kora óta.
Természetesen ha nem keresi senki sem befogadjuk hely van kutyánk nincsen jelenleg.
2 éve találtunk egy jagd terriert az erdő között,le volt fogyva menni alig bírt,tél volt,azt is befogadtuk 1 éve halt meg.
Köszi a tájékoztatást
hasonlit az anatoliaira, de annak a farkának vissza kunkorodonak kéne lenni izgalmi állapotban, meg ha ez kan akkor magasabbnak kéne lenni, viszont ha fajta kutya akkor biztos van benne chip a nyak bal oldalán, állatorvosnak van leolvasoja azonnal megmondja, meg a tulaj nevét is.

mondjuk az én tippen inkább egy joképű keverék kutya lenne, ha barátságos veletek és van hely, és persze nem keresi senki akkor fogadjátok be,
Zoozzee!

Tudnál nekem árat mondani kuplungtárcsára 2008as rf4 es blokkos sxf450-hez? meg egy e-mail címet amin tudok érdeklődni, mer még elveszett a rendszerben egy fehér légszűrőház fedelem is...
Ódor Levi
Anatóliai juhászkutya
Erre hasonlít a legjobban
Ott az enyém is!
Olvastam hogy volt egészség ügyi mallör!
Ne hajtsd magad, rá ér minden.
belga juhász feje van!
Sziasztok!
Minden nap olvasom a fórumot,csak nem igen szólok hozzá,olvastam sokszor,hogy Ronis nagy kutya szakértő.
Ma reggel mikor felkeltem egy kutya volt az udvarunkon,nem is igen akar elmenni,játékos stb.
Kérdésem az lenne,hogy milyen fajta?
lesz még tenni való bőven,majd babrálom itthon. aztán nyáron összekaparok lóvét aztán dobunk egy blokkot a 400asba....menjen már az is
nem tudtam még vele menni ....de működött faszán eddig ..most is menne...még első tengelynél baszakodok kicsit mert összehúzták nagyon a mandzsettát a telóvégen és ott még faragok rajta

majd mindjárt felhívlak
próbakört mentél már? ne álljon meg hazafelé akra csak jó lesz meg a fékek
jajj a láncot össze kell rajta akasztanom
akárhogyjó
annyiban módosítanám a kérésemet,hogy mindenféleképpen kéne a állórész és a CDI-is cikksz. függetlenül a 400-ról.
vagy felkábelkötegelőzöm
nézegettem de nem nagyon van hova ....valamit azért mindjárt nézek hozzá hátha találok esetleg valamit ...voltak nekem ilyen hátsó részek amiket ledobálnak ...
szentendrén szakad...