Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazad van,mindig mondom is Bendegúznak hogy 8 éves elmúltál,oldd meg magad
mi időnkben még nem volt mobiltelefon hogy hazaszóljunk az erdőből bungiépítés közben hogy maradhatunk-e még...tudták hol vagyunk,sötétedésre mindig hazaértünk,meg ha éhesek voltunk
nekem jo gyermekkorom volt, soha nem vittek a szüleim sehova, viszont állandoan csavarogtunk, meg is volt az eredménye...

a mai gyerekeknek tul sok minden meg van adva, az ember folyton fogja a kezüket ,cipeli a kis seggüket mindenhova és ez szerintem nem biztos hogy olyan tul jo...
marha jó dolga van az biztos szerettem volna annak idején hogy ilyen gyerekkorom legyen
De jó annak a gyereknek
Nem egy elveszett ember vagyok .Ha meg hülye vagyok valamihez, arra mindíg van ember
http://www.sportmotor.hu/motor...

háhh befostam ezen a videon a röhögéstöl, a hely itt van nem messze Királyszentistván mellett egy semmi kis patakocska, 1000-szer átmentünk rajta,egy vicc,

irtam a videohoz hogy kicsit tulzás ezt a kispatakot folyonak nevezni ,erre kitörölték a hozzászolásomat...

biztos rontottam a netes imidzsüket..
fiam velem akart aludni éjjel...mondtam jóóvan,egye fene
erre egész éjjel csak meneteltem mert mindig kitúrt és fel kellett kelnem átmenni az ágy másik felére úgyhogy ő marha jól kialudta magát én meg nem
viszont a legjobb védekezés a támadás... ezt ne feledd.
Meg van oldva,minden.Már leellenőrizték a kutyákat Mindenük rendben,tartás,papírok stb.Nem is kekeckedtek velem.Egyenlőre
Neked is Mankuci
csok neked is.
asszem ő fog rácseszni jobban...nincs semmi bizonyítéka
tipliztem, szép napot Nektek!
sajnos volt már példa ilyenre nehogy megmérgezzék őket vagy ilyesmi
ez szerintem igy egy vicc... ki látta hogy a te kutyáid voltak? ki látta egyáltalán hogy voltak solymai?
hová tünt démon hil.?

lehet hogy simán megdöglöttek valamiben neki meg el kellett volna számolni vele erre oda dobta a kutyáinak a halott madarakat hogy egy kicsit játszanak velük...

jelentsd fel a gecibe, alaptalan vádaskodásért,
a kutyáidat meg zárd be, ha mennek ellenőrizni lássák hogy ki sem tudnak jönni a ketrecböl.
az égadta világon semmit nem csinálnak a kutyákkal.
Ezeket?Isten nem bír velük
csak ki ne csinálják a kutyáidat
Ezeket tudom már. Köszönöm szépen azért
Jaja,csak azt sem tudni,milyen sólymok voltak.Majd kiderül. Abból is van sok fajta.Azt aszongya 400 ezer/db + a tartását is kifizetem.Mikor ezt kiköpte a száján,mondom neki,na addig menjél el amíg tudsz me még ma nem ettek a kutyák
Magyarországon az elmaradt természetvédelmi törvények miatt még ha az a madár nem is a természetből hanem egy tenyészetből származik is kell számos vizsga és engedély Ezek a következők: elméleti vadászvizsga, solymászvizsga (elméleti és gyakorlati), természetvédelmi vizsga és az illetékes természetvédelmi hatóságtól beszerzett engedély
tehát csak solymász kaphat ilyen állatot