Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem. Elvileg mikor vettem mondta a srác, hogy most volt átnézetve, meg a rugó cserélve, adta is hozzá a gyárit. rugózásra tetszik nagyon.
De azért szezon végén átnézetem majd biztos ami biztos addig meg jobban odafigyelek az elejére.
Látok sok hülyeségeket bennük,de inkább nem mondok semmit
mivan veletek? csak én szedek itt béres cseppet?
akkor komplett szelepelés segítene? Mi az ami károsodhat a koppanások következtében?

szerintem akkor lájtosabban kihúzom ezt a szezont és télen meg elviszem átnézetni az elejét hátulját.
Ne bammeg,Te is kezded? Pihenjél Bélám
a faszom akko lelőtték vhol a galambot

nem írom mert hosszú volt. talán még itt leszel mire bepötyögöm

szopok még mindig a visszadurrogással. ha a karbit gyári értékre állítottam akkor hirtelen gázra torpant, és akkor is durrogott. a tűt eggyel lejjebb tettem így nem torpan, de kurvára durrog. levegő csavart próbáltam 1,5-2,5 ig játszottam vele de mégis durrog.
szelephézagot is állítottam de így is.

én már csak arra tudok gondolni, hogy azok a kis állító csavarok amikkel állítod a hézagot azok vannak kikopva és hiába lövöm be jól teljesen mást mutat.

vagy esetleg van vmi ötleted? melyik szelep és milyen irányú hézag változás befolyásolhatja a durrogást? egy ideig jó volt tetszett, de már kurva zavaró
kezdek belázasodni remélem reggelre kiheverem
Ááá,ez maradt hétvégére.Elkészül kettő,jön négy
Nem
valami telóbontóba voltál üzemlátogatáson ?
figyu uram

a néha (sokszor néha) lekoppan az első telóm. Maga rugózásra meg beállításra nekem tetszik, csak ez a lekoppanás ami zavar. Ha esetleg vmi sűrűbb olajat teszek bele az javíthat a dolgon?
milyen emil ..nincs emil ...hát mindenképp válaszoltam volna ..kűggyed el mégeccer lécci
Próbálok VAn kis káosz
én vagyok

de az emilemre még mindig basztál válaszolni
na mi van elmentetek kúrni?
reggel megnézem ..és ideírom mi a rés...
pihenjél bélám !
Az csak az injekció miatt volt.Ha akarnék sem tudnák aludni.Meló ezer,és csak gyűlik,de mára kéne mindenkinek.Szerintem megtanulnak várni,mert máshogy nem megy
Köszönöm
csikusz tessék komolyan venni a dolgokat
örülök hogy nincs nagyobb baj,most kialudtad azééé magad egy kicsit,az már valami
jobbulást
Szép Jó estét Tegnap éjjel majdnem sikerült megint egy infiniti.Kigyüttek beótottak,alvadtam délelőtt 10 ig.Délig kábultság,de ma nem néztem telóra,holnap sem fogok Ezúton kérnék mindenkitől türelmet,de egyenlőre nincs szándékomban megdögleni Dióhéjban ennyi
jahh nekem is látnom kéne megfogni milyen, ilyesmi képröl nem lehet csizmát venni.
pedig ingyen mutatnám őket... még fizetni sem kell érte.