Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

keress vastagabb fát.. és fogd rá a nyuszira.
egy normális ellés simán betart kb 8 orát, ugyhogy a 3 ora alatt 5 az ige jol belehuzott szoval nem a rinya...

és lehet meg se áll 8-9- darabig
amíg felment a kép,jött még egy ..szóval már 5en vannak,1kor kezdődött...más lassacskán vége lehetne
friss,ropogós 5perces kép... már 4en vannak... szóval kerítsetek rá embereket,mert nálunk már így is 2en vannak
Szewa!

Nem az volt a cél, hogy a könnyebb úton megkerüljem , hanem gyakoroljam a nehezebbet, mert eddig ilyen akadályon vagy így jártam, mint a képen, vagy orra estem a másik oldalon.
Viszont legközelebb már meggondolom 2x mielőtt ilyet gyakorlok, mert leszedni onnan a motort nagy szopka. Esetleg keresek vastagabb fát, ami szintén a levegőben lóg, de legalább nem tud beesni a kerék és rezo között.
Szép napot!
szeva ztaki bontott egyet,kérdezd meg hátha megvan még: rhz kukac freemail.hu
Dew, miért nem futottál fel a partoldalra?

az ilyen vastag és magasságu fák mocskos modon be tudnak feszülni a rezo főlé...

tudom mert párszor már jártam igy..

mondjuk igy tapasztalsz ha te is jársz igy..
jo morgent.
én megyek jó éjt gyere velem
de szabira
Szasztok
Rendes vagy,Köszönöm! Menek nem soká
Szasz!Fékeződök már,fogynak azé lassan
Tsókolom
Sziasztok!

Segítségetekre lenne szükségem, motor adott: GG Pampera 125(2002) első telo kromszárára lenne szükségem, vagy akár komplett villa, és hogy minek a villája mehetne bele, ki tud ebben segíteni, megfelelő szerelő esetleg? A tippeket Nagy hálával várnám!
szabira küldlek húzzál pihenni
Neked is jó estét!
Pihenjél!
Jó estét
nekem most
mai nap is eltelt....