Nem az volt a cél, hogy a könnyebb úton megkerüljem , hanem gyakoroljam a nehezebbet, mert eddig ilyen akadályon vagy így jártam, mint a képen, vagy orra estem a másik oldalon.
Viszont legközelebb már meggondolom 2x mielőtt ilyet gyakorlok, mert leszedni onnan a motort nagy szopka. Esetleg keresek vastagabb fát, ami szintén a levegőben lóg, de legalább nem tud beesni a kerék és rezo között.
Segítségetekre lenne szükségem, motor adott: GG Pampera 125(2002) első telo kromszárára lenne szükségem, vagy akár komplett villa, és hogy minek a villája mehetne bele, ki tud ebben segíteni, megfelelő szerelő esetleg? A tippeket Nagy hálával várnám!
és lehet meg se áll 8-9- darabig
Nem az volt a cél, hogy a könnyebb úton megkerüljem
Viszont legközelebb már meggondolom 2x mielőtt ilyet gyakorlok, mert leszedni onnan a motort nagy szopka.
az ilyen vastag és magasságu fák mocskos modon be tudnak feszülni a rezo főlé...
tudom mert párszor már jártam igy..
mondjuk igy tapasztalsz ha te is jársz igy..
Segítségetekre lenne szükségem, motor adott: GG Pampera 125(2002) első telo kromszárára lenne szükségem, vagy akár komplett villa, és hogy minek a villája mehetne bele, ki tud ebben segíteni, megfelelő szerelő esetleg? A tippeket Nagy hálával várnám!
Pihenjél!