nemtudom de gas gas hoz még másfajtátse találok de ha nincs szétverődve a kosarad akkor olcsóbb midneképp felújítószettet venned meg a gg nak jófajta kosara van
nekemis csörgött a gas gasnak akuplungja kikell cserélni benne azokata gumikat és újraszegecselni és jobb lesz amúgy érdemes megcsinálni mindenképp mert fateré (ec250) nek elnyíródtak a szegecsei és kihullottak azok a gumik szét lettek darálva és nem lenne túl hálás ha valahol az erdőmélyén történne ez
nagyonzsír az a baj h van egy 1000éves trafónk amin a kibaszotterős fokozaton kívül van 3még erősebb kb vasúti sínt lehet vele heggeszteni mondjuk mind1 alut ígyse úgyse lehet vele heggeszteni de legalább saválórészét megtudnám ha lenne anyag....
sajna a kuplungkosaram,lamelláim használhatatlanná váltak meg lóg is a csapágya de nemsokár amegérkezik ámerikából a tuningkosár aztán összelesz szögelve még kicserélek rajta pár szarságot aztán szétmotorozom az agyam
van
van ez vajon gizgazban?
mennyi az a gumi cucc a Mikinél? van hozzá szegecs is?
ebayről lett rendelve kiszálítással együtt 36000ft (a gyári 107000)
amugy milyen márka ez mert öreg vagyok nem tudom elolvasni, és mennyi volt az ára?
lassan nekem is kéne vennem lamellákat.., viszont a kosaram alig van beverődve, de hangja az már van kiengedett kuplungnál.
jahh és elkészült a szuper erős félig savállo félig alu, karter-rezo védőm, ujabb verzio.
ultra brutál..