Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtudom de gas gas hoz még másfajtátse találok de ha nincs szétverődve a kosarad akkor olcsóbb midneképp felújítószettet venned meg a gg nak jófajta kosara van
én is ott keresem,de nem találom...
vajon menyi lehet az ára?
van csak ebay en nem találok
lehet olcsobb és egyszerübb lenne nekem is venni egy ilyen barret kosarat ...

van ez vajon gizgazban?
ja szettbe van 10en valamennyi már nem emlékszem mert rég cseréltem
kicserélem hamarosan, engem is zavar a hangja,

mennyi az a gumi cucc a Mikinél? van hozzá szegecs is?
jol néz ki, nem rossz cucc..
nekemis csörgött a gas gasnak akuplungja kikell cserélni benne azokata gumikat és újraszegecselni és jobb lesz amúgy érdemes megcsinálni mindenképp mert fateré (ec250) nek elnyíródtak a szegecsei és kihullottak azok a gumik szét lettek darálva és nem lenne túl hálás ha valahol az erdőmélyén történne ez
Barnett
ebayről lett rendelve kiszálítással együtt 36000ft (a gyári 107000)
itt még a savállo is hozzá valo savállo huzallal lett hegesztve co-val.
nem tünik rossznak , főleg hogy azok a lemez csuszkák cserélhetők..

amugy milyen márka ez mert öreg vagyok nem tudom elolvasni, és mennyi volt az ára?

lassan nekem is kéne vennem lamellákat.., viszont a kosaram alig van beverődve, de hangja az már van kiengedett kuplungnál.
nagyonzsír az a baj h van egy 1000éves trafónk amin a kibaszotterős fokozaton kívül van 3még erősebb kb vasúti sínt lehet vele heggeszteni mondjuk mind1 alut ígyse úgyse lehet vele heggeszteni de legalább saválórészét megtudnám ha lenne anyag....
ennek az alja a kartervédő az AL-MG4 alu, viszont a rezo védő rész az savállo lapos anyag 30x5-ös igy nem ül meg közte a sár,
Nem volt hülye aki kitalálta Szerintem Ronis gyára
van hát
és van benne rezgés elnyelő gumi cucc a fogaskerék és a kosár között,?
nekemis kéne alapanyag énis csinálnék a cr re majd képet csapassál föl kiváncsi vagyok rá
motorozás nélkül nincs élet..

jahh és elkészült a szuper erős félig savállo félig alu, karter-rezo védőm, ujabb verzio.

ultra brutál..
énse de nagyonjóárban volt és elég masszívnak tűnik ezzel a lemezborítással
Biztos jó,nem ismerem
ilyen lesz
sajna a kuplungkosaram,lamelláim használhatatlanná váltak meg lóg is a csapágya de nemsokár amegérkezik ámerikából a tuningkosár aztán összelesz szögelve még kicserélek rajta pár szarságot aztán szétmotorozom az agyam