Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugye hallod már a zuhano repülőgép visito hangját...
szégyeld magad, akkor nem leszek a barátod, és most pedig arra gondolok erősen hogy essen a fejedre egy utaszszállito repülőgép, persze utasok nélkül..
Én csakazérsegondolok!
zolika százszor le lett már itt irva miért szar, sajnos senkinek nincs kedve újbol begépelni...

van a topik mellet egy kereső ahova beirhatsz kulcs szavakat és adott topikban kikeresi amit tudni akarsz, pont a vissza olvasgatásra valo...

vagy legyen elég annyi hogy szar, van bajuk bőven,
azért van mert akartad... a vonzás törvénye életbe lépett ,egész nap arra gondoltál hogy ma egy szar nap van péntek 13. és ez érződött a feletted szállo madár seggében pont amikor alatta voltál ezért leszart

minden fejben dől el, a vonzás törvénye...

kérek minden ismerősömet gondoljon most erősen arra dejo is lenne Bálintnak egy zsir új 300 exc finllandia sixdays verzio...

ersőbben kell akarnotok mert még csak az első fékbetétet látom...
Én azt hittem ebben a topikban gas gas motorosok vannak és ha megkérdez az ember valamit nem csak ennyi a reakció,hogy "szar".Megpróbálom még egyszer tud valaki építő jellegű véleményt esetleg tapasztalatot írni a fse 450 ec-ről?!
jo morgent.
Az leginkább azt jelenti hogy szaros lettél Ennél többet ne keress ebbe a dologba
Szasztok! Ismeri valaki az álmoskönyvet? Akkor mi van, ha péntek 13-án még a madár is leszart?
Jó estét Akinek kell,annak legyen hasznára!A filmet most láttam először,nekem ez tudat alatt megy évek óta és van benne igazság.Bízom benne másoknak is sikerül!Nem rövid a film és meg lehet köszönni!
http://www.titokfilm.hu/thesec...
Hali valaki nemtud olcsón cr re való magura hymec kuplungot? (bovdenesről átalakító hidraulikusra)
Szar,és ennyi.A 2t az jó,de a 4t az kutyafasz.
Komolyan irtam!De kérdezz meg másokat is nyugottan
De most komolyan ennyire rossz,hogy többet ne tudjak róla?
ennyi legyen elég!Többet nem kell tudnod a tipusrol
Valaki segítsen Please! Felajánlottak egy gas gas 450 ec-t ki mit tud erről a tipusról írjatok már valamit légyszi fontos lenne nagyon!
Mindíg el van mosogatva !Egy pohár sincs mosatlanul
gyűlik a mosatlan edény..
szar ugy csikusz,be kell uitani egyet legalabb a hazimunka elvegzese erdekeben!
A tavai bukasom miatt nekem is faj a vallhegyemtol a csuklomig
Háát úgy a Szó szerint,se punci,se ebéd
no women,no cry..

mondjuk cserébe nincs punci se meg ebéd se..
szeva csikusz. nincs nő nincs sirás projekt hogy megy?
nekem volt egy bal váll sérülésem ami azota is elég kacat, tutti az kever be a csuklomnak,
vagy a motorozás, sokat nyulom a kuplungot,
napközben nincs bajom vele, csak éjszaka de olyankor néha majdnem beszarok ugy fáj...
szewa!