nem tudom nézted-e, ezért neveztük el cross bibliának a blogot. (meg mert jobb nem jutott eszünkba)
szóval: Magoo Schmit
...és még jönnek. Ha van rá igény ha nincs, legalább tanulunk pár dolgot. Amúgy nem meggazdagodni akarunk, sőt még csak pénzt keresni sem...
ha páran megnézik, akkor van értelme csinálni és mint mondtam mi is tanulunk valamit, meg talán a nézök is többek lesznek valamivel
na majd meglátjuk
sár az itt is van, még most kb 3 ora körül is volt egy felhőszakadás, utána elmentem egy kirándulosat Veszprémbe, a házunktol 5 km-re meg már porzott cefetül....
hogyne lennének elötte.. az összes sor akit elötte rajtoltatnak el, kb cirka 120-150 ember, merthogy napi licensz uccso sorbol rajtol,
szoval max a saját sorát tudja megelőzni egy jo rajtal..
Jó estét!
Sár az van jó nagy, állóképesség az meg nincs, kicsi sem kidöglöttem 1 óra moccolás után, betett nekem ez a 3 hét betegség miatti szünet.
A jó az egészben az, a vihart legalább megúsztam mert hazajöttem 1 óra után
Csinos elképzelés, lehet valaki így akart elérni nagyobb kompressziót, csak a dugó alját kifelejtette a számításból, s a megnövekedett fogyasztást is erre fogta
Hogy vetted észre? Tényleg, éreztél valamit menet közben?
Mi van, ha a hajtókarral van a gond(az nem belevaló) és nem a dugóval?
Akkor valószínűleg nem belevaló a dugó, ha nem ilyen gyárilag
Na mindegy. Bár majdnem jobb lett volna ha én rakom össze tudom mi van benne. Ennyit a szerelőkről Tisztelet a kivételnek!
Az nagy gáz, hogy ha a motorba, a dugattyú felső holtpontjánál a kipufogó nyílást nyitja a dugó szoknyája? vagy 2 mm-t. MZ-nél gáz azt tudom, de ezeknél a nagyobb fordulatú 2T gépeknél is az?
na itt ugrik a kismajom a vizbe
szóval:
Magoo
Schmit
...és még jönnek. Ha van rá igény ha nincs, legalább tanulunk pár dolgot.
ha páran megnézik, akkor van értelme csinálni és mint mondtam mi is tanulunk valamit, meg talán a nézök is többek lesznek valamivel
na majd meglátjuk
max azokkal amik a csajokon vannak...
szoval max a saját sorát tudja megelőzni egy jo rajtal..
Sár az van jó nagy, állóképesség az meg nincs, kicsi sem
A jó az egészben az, a vihart legalább megúsztam
Nem volt semmi baj, ment meg forgott a motor, meg nem is evett olyan sokat.
Hol indulsz EC-n? Ne aggódj, senki nem fog megállni előtted, mivel elhúzol a rajtnál és nem lesz előtted senki
Hogy vetted észre? Tényleg, éreztél valamit menet közben?
Mi van, ha a hajtókarral van a gond(az nem belevaló) és nem a dugóval?
Reméljük mától nem esik
Na mindegy. Bár majdnem jobb lett volna ha én rakom össze tudom mi van benne. Ennyit a szerelőkről
06-70-314-01-66
és megy rendesen a motor igy?
amugymeg ez már ürtechnika, kiszellőztetik a frissen beszivott sűritésre váro cucc egy részét, öko-mobilu.
ugy is kell.
Az nagy gáz, hogy ha a motorba, a dugattyú felső holtpontjánál a kipufogó nyílást nyitja a dugó szoknyája?