ahol nem mentünk a mederben,az valószínű azért volt,mert a DRZ-s kolléga így is feladta a dolgot hamar,és nem akarták szenvedtettni,meg magunk idejével játszani,azzal,hogy várjuk! egyébként volt olyan hely ahol ki kell jönni belőle,mert 1-1 helyen nagyon el van torlaszolva hordalékkal,meg amit az erdőböl lemosott az eső
az ilyen szakaszok tetszenek,csak készíteni kell egy haspáncélt,hogy nyugodtabban tudjak menni az ilyen helyeken!tapasztalatokra van szükségem,legközelebb itt már lábletétetel nélkül végig kell menni
ma még képlékeny ebben a pillanatban a motorversenyre menésem...
de van pár oilcserém..meg kiscsuka lovához is elméletileg van alkatrész..úgyhogy ma volna dolgom ...de motoroznék is...ja és saját lovamon is kell légszűrő meg olajcserét dobni hogy holnap csússzkálhassunk valamerre ...mondjuk orion árokba
Súlypont hátra, oszt gázt neki
Látom nehezített a terep, így tovább
A II. vidin 1:02-nél jobbra milyen mély a víz a szutyokban? Az is jó kis fellépőnek néz ki. Több helyen van, ahol nem mentek benne a mederben, hanem mellette Z ben, azok a részek járhatatlanok?
Milyen érzés volt egyébként? Jobb mint úton zúzni?
Régebben írta valaki, hogy az első teleszkóp légtelenítő csavarja helyére, valami lájtos árú kamion légtelenítő szelep becsavarható, és nem kell megvenni az 5-7000 ft-os ilyen célra árul motocross légetelenítő szelepeket.
próbálok mindkettőre figyelni,persze érzem én ha már nincs mit menteni akkor elfektetem,vagy engedem,de mint mondtam,egyenlőre lightosan nyomjuk...ahogy látszik a videókon is...
lesz egy frankó kis feljáró,ahol szépen el-el bukdácsoltam,majd jön az a videó is,de most még a pataknál járok,hamarosan eléhető lesz,csak 1-1óra 1 videó feltöltése
jotanácsként mondom, ha eksőn van NE a motort babusgasd , hanem kizárolag magadra figyelj...
sajnos láttam már nem egy ilyen sztorit élőben az erdő mélyén amikor a srác a legszarabb falon valo motor elhajitáskor a hülye motorját akarta megfogni , ahelyett hogy ellépett volna a környékéröl,
aztán kitekeredett a térd meg hasonlo csunyaságok.
tanuld meg a legelején, a motor van érted, és nem forditva... rajta minden műanyagbol, és vasbol van nem fáj neki, és pillanatok alatt potolhato javithato...
egyenlőre olyan dolgoakt próbálok amik sikerülhetnek,aztán ha megáll a tudomány ott próbálom leállítani a motort,nehogy eldobjam,persze fordult már elő,akkor is a kipuffot,meg az elfolyt benzint sajnáltam....szétröhögöm magam,ahogy hallom a videón,hogy "jajj a benzinem uhhuhuuu :S"
az ilyen szakaszok tetszenek,csak készíteni kell egy haspáncélt,hogy nyugodtabban tudjak menni az ilyen helyeken!tapasztalatokra van szükségem,legközelebb itt már lábletétetel nélkül végig kell menni
de van pár oilcserém..meg kiscsuka lovához is elméletileg van alkatrész..úgyhogy ma volna dolgom ...de motoroznék is...ja és saját lovamon is kell légszűrő meg olajcserét dobni hogy holnap csússzkálhassunk valamerre ...mondjuk orion árokba
csak nem te is felvonulsz.?
kiprószálom az új térdvédőmet,remélem nem lesz rá szükség
végre szép napra virradtunk
Látom nehezített a terep, így tovább
A II. vidin 1:02-nél jobbra milyen mély a víz a szutyokban? Az is jó kis fellépőnek néz ki. Több helyen van, ahol nem mentek benne a mederben, hanem mellette Z ben, azok a részek járhatatlanok?
Milyen érzés volt egyébként? Jobb mint úton zúzni?
http://youtu.be/uEw5k2W2wiw
http://youtu.be/RWodv2V85W4
http://youtu.be/5pH7LnVakSk
Emlékszik valaki valamire?
lesz egy frankó kis feljáró,ahol szépen el-el bukdácsoltam,majd jön az a videó is,de most még a pataknál járok,hamarosan eléhető lesz,csak 1-1óra 1 videó feltöltése
sajnos láttam már nem egy ilyen sztorit élőben az erdő mélyén amikor a srác a legszarabb falon valo motor elhajitáskor a hülye motorját akarta megfogni , ahelyett hogy ellépett volna a környékéröl,
aztán kitekeredett a térd meg hasonlo csunyaságok.
tanuld meg a legelején, a motor van érted, és nem forditva... rajta minden műanyagbol, és vasbol van nem fáj neki, és pillanatok alatt potolhato javithato...
ha te sérülsz az már nem ilyen egyszerü sztori.
amugy mi se direkt hajigáljuk, jön az magátol..