Igen,szoktam melegíteni,meg használok nikoflex krémet. Az a baj,hogy egyszer kifordult oldalra,azóta csak kinlódok vele. Kérdezgettem hogy mit lehet vele csinálni,de azt mondták sosem lesz jó.Van egy cimborám,szintén motoros,neki már ötször műtötték,de sokkal nem lett jobb neki.Azért meg nem fogom megműttetni,hogy csak szétvagdaljanak.Amúgy is be vagyok fosva az orvosoktól.
A KTM el vízi sportoltál a Dunában? Komolyra fordítva, miket sportoltál?
Kellett a hűtés ma az tuti.
Kimentem motorozni, a nagy meleg miatt úgy gondoltam irány a patakmeder, több kilométert motoroztam így fel/le, megvolt a hűtés a vasnak is, meg nekem is, jót strandoltam
Még négy éve kifordult oldalra a térdem,azóta ilyen szar. Szokott baszakodni,de nem ennyire. Amúgy még egy hete történt az eset. Egy feljáróba a facsök kibaszta a motor elejét,a lábam meg valahogy alá keveredett.Éreztem hogy megrándul,de nem gondoltam hogy ennyire be fog baszódni!
Megfogadtam a tanacsodat es egybol pattintom be 3ba aztan onnantol pakolgatom 4-5ig.megyek mar amennyit akarok02] egy honap alatt egesz jol megtabultam!mar csak holtpontozni kell! Dobogokon felfele az egyenesekben vegig kereken megyek.tegnap egomba tapsolt a sok barom turista amikor a bazilika alatt felfele kereken mentem
Őrűltmódon hídrol ugrálgatsz? Mi holnap megyünk Battára strandra Kifekszünk asszonnyal a napra is had legyen cigányképünk.Jövőhétvégén meg Mogyoród csúszdapark
tegnap csak délután tudtam beesni a strandba ..pedig itt van tőlem 50 méterre ...szóval kurva jó volt...bár én beugrok mindenhonnan mindenbe....múltkor meleg volt jöttem cseszkóból megálltam és mária valéria hídról be kellett ugranom dunába...néztek a túristák...egyik ismerősöm félig kollégám a tetejéről beugrál ...én csak a korlátról...
az is komoly.....ma is valami ilyesmivel szedek be némi adrenalint szerintem mert motorozás nem lesz a nagy melegbe itt se ...
Csinálhatok rezovédőt ismét, eddig bírta az alu, a hajtásoknál elrepedt.
Kellett a hűtés ma az tuti.
Kimentem motorozni, a nagy meleg miatt úgy gondoltam irány a patakmeder, több kilométert motoroztam így fel/le, megvolt a hűtés a vasnak is, meg nekem is, jót strandoltam
jo kis nap volt.
Megy már az új GG?
Motorozás előtt be szoktál melegíteni?
Esetleg javaslom a fáslit, sajna ami már egyszer szétcsúszott, sosem lesz a régi.
Persze ha kellett volna akkor lemaradtál de majd legközelebb
ott nagyon be vagyunk szorulva aztán hamar verekedés lenne ..bár az se rossz sport
mennék lovazni csak ez a rohadás meleg....
bár ez a ez a vidi most se fér a fejembe...
az is komoly.....ma is valami ilyesmivel szedek be némi adrenalint szerintem mert motorozás nem lesz a nagy melegbe itt se ...