Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali szomszéd,látom meló ezerrel
hali szomszéd
kicsibe sültem.amikor már nem birtam kicsit átültem a nagyba.
Szia!
Látom most is nehézsúlyúval endúróztál.
Melyikben főttél?
Jó reggelt mindenkibe
Manka ajánlata jó lehet, elképzelhető pont erre van szüksége a húzódott ízületnek ahhoz, hogy rendbe jöjjön. Próbáld ki!
morgen tegnap nem fáztam
Erősíteni oldalirányban a láb izmokat próbáltad már?Nem tudom hogy, valahogy biztos lehet.
Talán az segítene rajta, ha maga az izomzat erősebb és nem engedi elcsuklani oldalra olyan könnyen. Bár tudom, hogy akkor szokott kimenni, amikor lazán lóg...azzal meg sajna nem tudsz mit csinálni, az én lábam is hajlik térdben oldalra vagy 20 fokot, nekem ez a karate miatt van, de szerencsére nem fáj.
A krémek jók lesznek fájdalomcsillapításra, de a problémát nemigen oldják meg. Egyenlőre pihentesd sokat, a szervezet meg tudja magát gyógyítani, ha megkap mindent, amire szüksége van, hogy jelen esetben mire is, azt esetleg jó lenne megtudakolni valahonnan, de ne hagyományos dokihoz menj, mert azok csak vagdosni akarják. Jobbulást!
Jó reggelt!
Küldtem néked elektronikus levelet!
Utcán eddig nem hordtam,csak motorozni.Ilyen van,és eddig kurva jó vol,csak most szerintem nem tudott tartani annyit,hogy megvédje a lábam. Ha nincs rajtam lehet hogy most nagyobb bajba lennék!
oké

most egy kicsit lelépek,majd leszek még
manci29@gmail.com
ide elküldheted a címet ha gondolod
csapattársaim közül használtak páran.hasznos találmány.gondolom nem feszülős gatyában tolod .akkor meg nem látszik.max rövidgatyában.sima elég sztem ami csak a térdedet tartja.csapattársaim amerikai fociztak benne
neve?nem tudom,úgy van kikevertetve,lesérült lovaknál használatos....nagyon ütős,ha adsz egy címet küldök belőle
nekem bevált,sok motoros rokis tőlem viszi
Nézegettem ma a tüzifát az uvaron,hátha valamelyik darab szimpatikus,és faragok belőle.
Ja tényleg,te is ilyen hikomat voltál! Mi a neve a csodaszernek?
Holnap megyek a haveromhoz,ad egyet kölcsönbe.Nekem is van,de elég hülyén néznék ki motoros,térdkalácsvédős lábgépbe az utcán.
műláb ?
nekem van egy tuti Magic krémem ilyesmire
térdgép?