Én még az 520-al mentem,de nekem nem tetszett. Városba a sok idióta között szar volt menni,a gokart pályára meg ha lementem,három kör után már ott voltak a janicsárok,aztán menekülhettem.Pályán jó volt vele menni,de az erdő sokkal jobban tetszik.Abban van feladat!
Sajnos lehetsz összeszedett fejben ha kihajt eléd egy nyugdíjas skodával.Ismerősöm így halt meg 2éve Bicskén.A srác 30éves volt és rendszeresen járt pályára motorozni
Idén már nemnagyon de tavaly befogtam az 525-öt Supermotonak.Hát a városban nem volt egy seggrakéta se ellenfél hiába haccázas meg ezres.Hozzáteszem még most is azt mondom hogy az EXC nem utcára való!Nekem nem jött be az utcai motorozás
Mindegyikhez fajta motorozáshoz kell technika meg tudás, na persze nem ahhoz, hogy egyenesben húzzad neki de ahhoz már igen, hogy kanyarban, viszont részemről díjaznám, ha nem közúton gyakorolnák.
Abban viszont van igazság, hogy endúrós is elmegy az úton, valószínű nem olyan tempóban, de hogy a sportos nem megy el extrém terepen az tuti.
én csináltam az utcai sportmotorozást bő tiz évig mindenféle motorom volt, motoroztam nagyon hűlyékkel is nem vagyok rá büszke de ez van ,és tuléltem.
igazábol azért hagytam abba mert egyre több lett a pénzes majom nagy arcal, és csak a rongyrázásrol szolt ,
a másik ok az prozaibb mert egyszerüen beleuntam, nem okozott már elég élvezetet huzni a szaros aszfaltcsikon a gázt, és döntögetni...
Az egyik fórumos srác kérte egyszer hogy had próbálja ki a motoromat. Szóltam neki,itt vagyok a cross pályán,gyere,de játszós ruhába. Kigurult az 1000-es CBR-el,ment a pálya mellett az egyenesbe,leszállt,aztán elkezdett sírni,hogy bazzeg ez csúszik mindenfelé,állandóan hanyatt akar baszni. Nem is ment vele többet,de legalább ő azt mondta,hogy minden elismerésem a tiétek!
Nekem is vannak ilyen seggrakétás haverjaim.Elvannak szállva a motortól meg hogy mennyivel mennek egyenesbe a sztrádán.Azt amikor mondom nekik hogy nem ahoz kell technika hogy bebújj a plexi mögé és húzd egyenesben hanem amikor beszorulsz egy katlanba és olyan ösvényeken kell felmenned ahol még gyalog is négykézláb másznál!De nekik ez ismeretlen.Le rotációskapázzák a motorom azt amikor kölcsön adom hogy itt van próbáld ki a kapát akkor meg sápadnak meg remeg a lábuk
én csak rövidebb utakat tudok, tegnap ugy eltévedtem a nyers erdőben éjszaka, fuuu nagyon el voltam tévedve volt vagy 10 perc mire kitaláltam a dzsungelböl..
meg nyomtam egy kis extrém endurot fejlámpával , na abbol meg az volt a tanulság hogy azért jo hogy világit a simléder alatt az a szar mert mikor esés közben gurulsz le a dombon a végén legalább látod hova estél..
Egyszer egy ilyen rizsrakétás csapattal nekiálltunk beszélgetni. Elkezdett az egyik okoskodni,a haverom csak annyit mondott neki,hogy én elmegyek ott ahol te,de te nem mész el ott ahol én! Kicsit felháborodtak,elkezdte az egyik magyarázni,hogy adjunk neki egy motort aztán ő eljön velünk akárhol. Mondtam neki,hogy ne erőltesse,az endurózás a fiúk sportja,nem a csajoké! Valamiért aztán itt megszakadt a beszélgetés! Nem értem máig sem,hogy miért!
jah ismerem én is azokat a kis ösvényeket ott fel a büfénél, mi is voltunk már nem egyszer onnan motorozni furgonbol kikaptuk azt ergye a dzsungel...
az erdőben végig lehetett hallani merre van a cseszneki szerpentin, annyi önjelölt szervdonor huzta neki nyélgázon, csak a hang után vissza lehetett volna találni a kocsihoz.
letették a kis háromlábu köridőméröt a parkolo bejáratához és mérték az idejüket, persze mindez hétvégén full autos forgalomban...
svinger nudizos motoros tali ... ez kész... manka imádlak , te anyira bolond vagy hogy az már gyönyörű...
lehet több lenne az állo farku pasi mint a meztelen csaj, sőt lehet csak azok lennének..
viszont oriási videot lehetne csinálni ahogy a sok meztelen pasi egyik kezében a tökét fogva másikal kezet fog a mellette álloval és bemutatkoznak egymásnak.: -hello a te nick neved mi.?
aztán mehetne fel a youtube-ra ..
Múltkor minket a cseszneki parkoló mögött lestek,hogy hova megyünk! Az egyik sportmotoros srác kérdezte is a havert hogy hova az anyánkba indulunk arra,mikor arra nem is lehet elmenni! Az meg mosolyogva mondta neki,hogy hát dehogynem lehet,csak nem nektek!
Jóreggelt
Ilyen melegbe motorozik valaki?Én csak pucéran tudnék de úgy valahogy nincs kedvem átmenni a falun.De csak azért mert leégne a valagam a napon
lehet elraboltak az ufok és kisérleteket végeztek rajtam...
rejtély...
Abban viszont van igazság, hogy endúrós is elmegy az úton, valószínű nem olyan tempóban, de hogy a sportos nem megy el extrém terepen az tuti.
igazábol azért hagytam abba mert egyre több lett a pénzes majom nagy arcal, és csak a rongyrázásrol szolt ,
a másik ok az prozaibb mert egyszerüen beleuntam, nem okozott már elég élvezetet huzni a szaros aszfaltcsikon a gázt, és döntögetni...
meg nyomtam egy kis extrém endurot fejlámpával , na abbol meg az volt a tanulság hogy azért jo hogy világit a simléder alatt az a szar mert mikor esés közben gurulsz le a dombon a végén legalább látod hova estél..
az erdőben végig lehetett hallani merre van a cseszneki szerpentin, annyi önjelölt szervdonor huzta neki nyélgázon, csak a hang után vissza lehetett volna találni a kocsihoz.
letették a kis háromlábu köridőméröt a parkolo bejáratához és mérték az idejüket, persze mindez hétvégén full autos forgalomban...
lehet több lenne az állo farku pasi mint a meztelen csaj, sőt lehet csak azok lennének..
viszont oriási videot lehetne csinálni ahogy a sok meztelen pasi egyik kezében a tökét fogva másikal kezet fog a mellette álloval és bemutatkoznak egymásnak.: -hello a te nick neved mi.?
aztán mehetne fel a youtube-ra ..
A környezetembe elég ritka a normális ember! Mindenki hülye,csak én vagyok ventilátor!
Ilyen melegbe motorozik valaki?Én csak pucéran tudnék de úgy valahogy nincs kedvem átmenni a falun.De csak azért mert leégne a valagam a napon