Vannak ilyen balesetek! Nálam reggelre mindig volt 5-6 öngyujtó,különféle doboz cigaretták,egyszer egy bravo újság. Sosem tudtam hogy hogyan kerültek oda!
Lenne egy kérdésem ronis!Nincs 5ezrem
Ez milyen tipusu Gasgas 125?Pampera vagy EC?Mert elég kevés lovat írnak mellé de eléggé EC-nek néz ki és az ára is jó
http://www.hasznaltauto.hu/motor/gas_gas/gas_gas_125_forgalomba_he
lyezheto-5031522
én egyszer ugy ébredtem hogy egy nyári tábor egyik barakjában ahol emeletes ágyak voltak , és az a lány akit elötte én szét szekszuáltam az also ágyon, azt a csajt pumpolja a haverom az emeleten tovább...
persze a többi emeletes ágyon is folyt valami matek...
anyit mondtam : - mi ez itt, valami kibaszott jancso film....
erre röhögésbe fulladt az egész szobába a sex...
Én egyszer úgy ébredtem hogy valakinek a nyaralójába valakinek az ágyába feküdtem egy lánnyal de a nevét sem tudtam ígyhát megkérdeztem.Nem volt őszinte a mosolya Azóta se tudom hogy kerültem oda
Az élet tele van nagy kérdésekkel! Nekem is volt olyan,hogy elmentünk a popp életbe,aztán reggel azt vettem észre hogy egy biciklikeréknyom van a kabátom hátán. Arra gondoltam hogy pofára estem és valaki át tolta rajtam a bringát,de a kabát eleje nem volt koszos! Senki nem tudja a mai napig sem hogy mi történt!
Jaja akkor te voltál Fekete kerekek polírozott küllőkkel és valami kopott vágott slickgumik voltak rajta elöl gyári hátul gold fren tárcsával.Egy kerekfejü kopasz ember(bátyám)Kicsi a világ
Szewa Mester! Én csak ilyen kezdőknek való extrém terepen esek-kelek , ha megfelel egy kis séta ezeken hasonlón, akkor egyeztetjük
Van olyan amit egyedül nem merek bevállalni, az neked kihívás lehet esetleg.
Én is csak éjjel jártak ki a városba.Olyankor jó volt csak akkor meg a rendőrök álltak ránk mindig Nem tőled vette meg a bátyám az SM szettet még 3-4éve?
mondjuk lehetne nagyobb a ccm, bár attol is függ kinek kell és mire..
ennek jo az ára különben.
Ez milyen tipusu Gasgas 125?Pampera vagy EC?Mert elég kevés lovat írnak mellé de eléggé EC-nek néz ki és az ára is jó
http://www.hasznaltauto.hu/motor/gas_gas/gas_gas_125_forgalomba_he
lyezheto-5031522
persze a többi emeletes ágyon is folyt valami matek...
anyit mondtam : - mi ez itt, valami kibaszott jancso film....
erre röhögésbe fulladt az egész szobába a sex...
már csak valami 9 személyes kisbuszt kéne vásárolnom..
Tényleg kicsi a világ!
Van olyan amit egyedül nem merek bevállalni, az neked kihívás lehet esetleg.
vagy párosodtam az éjjel egy leopárdal és rámragadtak a foltjai...
esetleg birkoztam egy vaddisznoval , vajon gyöztem, vagy nem..?
tiszta rejtély..
tudom. engem 3-szor ütöttek el utcán, nem kellemes dolog a szirénázo mentőben ébredni...