Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

morgenny ...micsoda szép idő és halálos sebeim vannak ..pedig lehetne csapatni valahol erdő mélyén...a kurva anyámat ...
manka itt egy cikk pont neked a motor választáshoz, hamár ilyenben is agyalsz...

http://www.hegylakok.hu/2011/0...
van az a fa amit ugy hivnak paratölgy..
jo reggelt.

persze hogy érzem, le is megyek délután a strandra hogy megmártozzam a testem ugyan abban a vizben amiben te is.
írtam neked , hogy itt vagyok a közeledben érzed ?
Az fasza! Mi ezt hívjuk para túrának!
Én ott voltam,vagyis a tüzijáték volt itt! Kb 100 méterre van tőlünk.A teraszról néztem. A gyerekek meg úgy alszanak mint a bunda! Nem értem őket hogy nem zavarja!
este a fák között az ösvényen zuzni ezerrel..
gondolhatod , nálunk a fele kutya bezárva a házba, a többi kint ugat ráadásul ez a balaton itt majdnem minden faluban csinálnak tüzijátékot, innen a hegyröl meg látjuk mindet...
fuuude utálom a tüzijátékot, egyet láttál láttad mindet, ostoba durrogtatás...
hát igen , a 28-as kormányhoz kellenek a kupos bilincsek, meg a vékony 14-es dio..

ezzel a kifujos modszerrel meg ez a baj hogyha valahol lukas akkor elötte megy a kinlodás, hogy letömitődjön,
én személy szerint a multkor leirtakbol az 1.-es modszert szeretem.
Mindenki tüzijátékot néz vagy hun vagytok?
mocskosul fáj a szemem lehet nem lesz valami nagy alvás ma
de jó hogy ma nem vagyok ügyeletes,szegény kutyulik világnak erednek a tüzijátéktól
jó is este motorozni
stét. az elöbb értem haza a motorozásbol, még jo hogy van igen fasza fényü lámpám.
ott vagyok teee és nem hab , hanem barna
Szívás ez a 28.6-os kormányra átállás, a kézvédőt se lehetett felfogatni rá a régivel.
A rezoval se jutottam 1-ről 2-re, hiába kínlódtam össze a szelepes dugót a végére, amikor elkezdtem "felfújni" egyik helyen sziszegett, ki van repedve a felfogatásnál. Egyedül a hűtőfolyadék szivárgást sikerült orvosolni, kicseréltem a bilincset
Azaz nagyjából ott tartok mint tegnap, motor sehol
Kéne egy CO, vagy lánghegesztő ma is bebizonyosodott, szerszám nélkül cumi a motor szerelés.
Estét!
Jót motoroztál?
Akkor ne itt fórumozgass hanem menjél a hab testedet áztatni a nagy pocsolyába
közeledbe vagyok Fűzfőn vagyok este megyek Füredre tűzijátékot nézni
megyek is.
Reggelt! Megyek lassan szervizelni, ti meg menjetek motorozni!
jo reggelt
Szewasztok! Zozibáttya, sajna nem megyünk a hétvégén... mást talált ki a családi tanács. Azért köszi, hogy felajánlottad a lehetőséget Talán még ütközünk a következő inkarnációt megelőzően