Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sejtem, hogy nem könnyű, csak hülyéskedtem.
Meddig triáloztál? Volt esetleg mind2, vagy azért adtad el, mert cserélted endúróra?
Akkor előbb kéne egy tökéletes hátsófék is
Ha 10 évesen már versenyzett, akkor lehet előbb tudott motorozni, mint járni , 28 éves koromban ültem életemben először motoron, nem is vagyok nagyon lemaradva
Komolyra fordítva részemről csak oda szeretnék eljutni, hogy azt tudjam mondani, na most már érzem a motort, s oda teszem elejét, hátulját, ahova akarom, nem pedig ahova sikerül vagy nem sikerül
ez igy van, amugy majdnem az összes sziklás trükkjének az alapja a tökéletes hátsofék kezelés,és a sulypont.

amugy Taddy, David Knight, Jarvis , mind triáloztak elötte igen sok évig,

Jarvis 10 éves kora ota triál versenyzik, 9-szer volt skot bajnok.
de a többiek ugyan ilyen komoly multal rendelkeznek triálban.
triálal sem könnyű..

igazábol a triálal nagyon jo gyakorolni, az olyan helyben motorozos dolog, meg amit nagyon de nagyon szerettem benne az hogy nem kellett agyon öltözni, egy triál csizma egy triál sisak kesztyű és már lehet is menni bohockodni mikor az embernek van 1 szabad orája..

ami nagyon nincs meg benne az endurohoz képest az a tempo, meg a mocskos nagy adrenalin...sikerélmény az van a trükkök után.

a legjobb az a kombo mikor van otthon mindkettő,

hiányzik is nagyon.
Hát az biztos másképp viselkedik alattad egy trial mint egy enduro.Nem próbáltam még trialmotort de ezek a technikák biztos könyebben elsajátíthatók mint egy enduróval.De az tuti hogy az ilyen nagymenők sokat trialoznak(tak) hogy így megy nekik a sziklákon való ugrálás
Á, triállal túl könnyű, ami az én fantáziámat izgatja , na jó, csak hülyéskedtem, az ilyen ultra brutál dolgok, amiket a triállal művelnek az már nem vonz, alapokat tanulni viszont tényleg jó lenne, de egy dupla olyan nehéz endúróval, kicsit másként kell dolgozni.
Részemről is ezzel értek egyet, ahhoz a szinthez amit Jarvis művel tehetség kell, de ezt korábban is írtam, én soha nem fogok tudni ilyeneket csinálni, füstölhetek akármennyit, bár csak füstölne már
Jó reggelt!
Jóreggelt!
Ezt én már inkább Trialnak nevezném mint endurónak.Kell tehetség az biztos de inkább egy jó hosszú triálos mult ami sokat érhet a hardenduroban.Gondolom trial motorral is edzenek ezek a fiúk hogy ilyen technikájuk van.DewEnduro te is inkább vennél egy trialmotort azt szerintem olcsóbb lenne fentartani a te stílusodban
azért a 2.-al vitába szállnék.. ehez a szinthez bizony kell egy jo adag tehetség is, persze sokminden tanulhato, az már csak kitartás kérdése.
jo reggelt.

ez a Graham srác még mindig ügyes..
1. Van aki ugyanezt gondolja rólad...........
2. Ugyanannyi benzin elfüstölése-úgy, hogy semmi gondod az életben, csak a motorozás-nálad is hasonló eredményt váltana ki.
Reggelire tálalva, vagy éjszakára, kinek hogy tetszik
Sima talajon képtelen vagyok megcsinálni, amit megcsinál a kövek között
Ha alá raknánk egy fostalicskát, aki sokunknak van, azzal vajon mit alkotna? Lehet kitépné a haját, és visszaadná, hogy ez szar, dobjuk ki, de ami valószínűbb, hogy ugyan úgy elmenne azzal is
http://youtu.be/S1QBNElt1wg
átfestetem magam
Estét!
"Egy szőke nő behorpasztja az autója oldalát. Elviszi a szervizbe, ahol a karosszériás (mivel látja, hogy egy szőkével van dolga) poénból azt mondja neki, hogy jó erősen fújjon bele a kipufogóba és így a horpadás ki fog egyenesedni, akár egy összegyűrt zacskó esetében. Ha nem sikerülne, akkor jöjjön vissza. A szőke hazamegy, megvárja, míg kihűl a kipufogó, majd elkezdi fújni. Meglátja ezt egy barátnője: - Hát te meg mit csinálsz? - kérdezi meglepetten. - A szervizben azt mondták, ha jó erősen megfújom, akkor kiegyengethetem a horpadást! - Te teljesen hülye vagy? Így sosem fog sikerülni a dolog! Előbb húzd fel az ablakokat, mert ott kimegy a levegő! "
gyere almádi borfesztelni, midjárt megyünk le...
én is meg mártóztattam a testem , de nem a habot hmm
szép
Minek kellett lekoptatni a prézlit a kezedről meg a lábadról?
lánc vitte ..mert spóroltak 4-5 ezret a lánccal...

most 350 ezer-ből simán megáll...plussz egy új lánc....gondolom most már nem a ötezerforintosat veszi rá a paraszt
ezt az elszakadt lánc vitte igy le, vagy a válto akadt meg?
itt szuper az idő, kicsit fuj a szél, pont fasza...
ehhez képest örülök... de azért szomorú vagyok hogy nem motorozok ma ...
örülni fogok

szewa

ott is jójazidő? itt nagyon penge idő van
majd gondolok rád napközben ,oké?