Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

basszus egy olyan béemdáblju újonnan közel 5 milka...

miller vagy tudom, de anyiért már vehetnél normális motorbol egy egész garázsnyit..

és nincs meg hátul a fél lengővillája sem.
Fiam elment az apjával vérvételre,aszondta:Anya,te most ne gyere mert ez férfi ügy
és mennyi hülye van aki el is hiszi
az emberi butaság határtalan...

eddig a 2000 éves időszámitásunkban összesen 49 hiteles világvégét josoltak meg, és ebböl eddig 1 sem következett be...

ki érti ezt...?
majd délután megyek
nem,kialudtam magam
már megint?

nem tudsz aludnyi mi? alig várod hogy mehess karácsonyfa tesztre..
zéé lassan jársz tovább élsz, anugymeg mire hajtasz 2012. dec. 21.-én ugyis itt a világvége...
az
fudereggel..
csináltam neked fotot a nyakban rogyásos javitásrol hogy érthetöbb legyen hova kell a faék..
hát jólenen ha kész lenne mert már midenféle bajom van nekemis motorhiány miatt de ha szarul vagy akkor pihentesd a témát
köszi

holnap remélem befejezem már mert megőrülök,,,,meg te is
péntek mondjuk mindíg egy kutyaszar nap nálunk,,, pakolunk be meg készülünk a versenyre ...hétvégén verseny,,,,,ilyenkor ott is kapkodás a sok motor körül....hogy hiányzott még most ez a perec...
az para, jobbulást! ha kell van ilyen jegelő zselém
ja nem komoly...csak a bőröm jött le ...ilyen kiálló helyekről...

meg nem kiállókról

plussz fáj a könyököm mert kockaköveken könyököltem pár métert
jó éjt,fájósoknak kitartás
bár még melósba vagyok és ha nem bírok magammal meg az alvással visszamegyek garázsba csak kicsit ülök mert gecire ég a bőrőm..
jó most inkáb az érdekel hogy veled mivan mennyire komoly a sérülés?
láttam csörögtél...
még nem vagyok kész de dolgoztam a lovon...
nem tudok alunni,fáj a fejem
Turul madár éjjel:
olyan jó éjjel motorozni,nagyon rákaptunk mostanában
ja,tegnap majdnem elütöttek megint...holt térben nem vett észre az autós és 20 centin múlt az egész
de jóó