Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tanultunk belőle....nem az első eset
Na akkor gondolom szétvetett az ideg Én már inkább személyesen intézem a dolgaim mert ilyen elektronikus módon feladott dolgaim rendszerint nem érkeztek be.Pl tavaly én is kaptam Apeh bácsitól egy felszólitó levelet na meg kétszer interneten kötöttem a biztositást.Hát azt is megbántam jócskán!Jobb személyesen vagy postán feladva szerintem.
pénteken jött egy szerelmeslevelünk az APEH-tól hogy nem nyújtott be az uram adóbevallást,200 e bünti szerencsére minden papír megvan,másodperc pontossággal hogy elektronikus úton lett beadva,máshol akadt el a dolog...csak holnap be kell vinnem
Akkőr rosszul emlékeztem.
de akkor már vizsgára is elmegy a vas,plusz rendszám is kéne mert a mostani már csúnya...szóval 30 meg sok idő
csak 6
8ezer!
elhagytam a forgalmimat
Másnapos reggelt!

Akkor a vadmalacok olyanok mint az endurósok! Általában azok is sokan vannak,és büdösek is!
divat vagy nem divat, a vadmalacok már csak ilyenek, szőrösek...

és ha sokan vannak ami álltalában igy van akkor büdösek is nem kicsit, ez az erdei divat...
reggelt.
lelőném aki kitalálta a vasárnap is dolgozást
Jó csapatást Én is kimegyek ösvényezni délután!
na lépek is....kinézünk a dagobah rendszerbe mi a pálya...hátha megtaláljuk yodát...
joo reggelt
gyere .....
az hála a Jóistennek mindíg....
Jóreggelt!
Motor akcióra kész?
megyek
10:00 báger
morgen...micsoda patent idő lett...jó hűvös de süt a napocska... ...nagyon motorozás lesz....
ilyenkor meg máá , csak pislogunk mi
ááááááá be kapcsolták a karaokét , apa énekel