Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert a kép ezt akarja elhitetni veled.

hány jutubos videot rakjak be ide amikor a saját gazdáját tépi szét az oroszlán vagy támad valakire, puszta szeretetböl....
hidd el egy oroszlán egy vadállat ,betörheted, naponta adhatsz neki enni , fegyelmezheted, akkor is vadállat marad akit ösztönök vezérelnek...
ez van.
de a kép akkor sem kamu amit Gabriellám belinkelt amoda....igenis egymáshoz bújnak,szerintem szeretetből
sajnos pont az ilyen buta filmek ültetik el az emberekben a hamis illuziokat,

ez a csávo a filmen szinte biztos hogy az idomárja aki napi szinten eteti az állatot, és szinte biztos hogy most pont ilyen jollakot nyugodt állapotban van az állat azért tudja megcsinálni vele ezt....
de az esetek többségében ő sem tudja oda dugni a fejét az állatnak, csak amikor ilyen nyugalmi állapotban van...
hmmmm
mert egy oroszlán nem szelidithető, azért!

legalábbis nem ugy és olyan szinten ahogy azt a legtöbb ember gondolja...

elmesélek neked egy mindenki által ismert sztorit, pont a multkor láttam rola egy realiti filmet.

volt anno az első ilyen film amit mindenki látott ismer az Elsa kölykei.

na pl az volt egy ilyen film ami egy csomo hamis illuziot elültetett az emberek hálivudi képzeletében.

pl még el sem kezdődött a valos forgatás csak az összeszoktatás szintén tartottak a főszereplő sznéznőnek a drága cicus már eltörte a karját...
a forgatás ideje alatt több szinésznek statisztának okoztak sulyos sérülést az oroszlánok, gyakorlatilag ugy forgattak hogy a két idomár folyamatosan ott állt a kamera mellett az elektromos bottal ha baj van le tudják valahogy szedni az oroszlánt...

persze a film igencsak sikeres volt, de nem kisérték hasonlo produkciok pont az emlitett dolgok miatt.

ez amugy egy dokumentum film volt discoveryn ami bemutatta ezeket a jeleneteket is... nem volt szép.
az nem kamu,az igazi
drágaaa?olyat rávágott a seggemre tegnap,még mindig piros tenyérnyomot hordozok magamon...én meg bikinialsóban,pólóban áttekertem anyumékhoz és megfeletkeztem mit viselek magamon utánamszólt a szomszéd hogy valamibe beleültem
múltkor meg ácsceruzával vagy mi a neve(jó vastag grafit)bajszot rajzolt nekem...én csak legyintettem,gondoltam ússenem fog a ceruza a bőrre szerinted nem néztek hülyének mikor ajtót nyitottam marha harcsabajszokkal?anyum,apum meg a tesómék voltak szerencsére csak,ők már semmin nem lepődnek meg minálunk
mékamu?
milyen oroszlán ,igazi.? mert akkor az egy nagy kamu.
láttam, köszi
nyomtam egy "tetsziket"
jóvan, megnyugodtam vigyázz is arra a drága emberre
amúgy Apára rálátok,nem fog megfulladni
Te tudod a járást nálunk,tehát a teraszon van a medence,én meg a nappaliból netezgetek...3 méterre van tőlem,látok mindent
nagy-nagy oroszlán gazdival alszik, fejét a gazdiéhoz nyomva az arckönyvre feltoltam
akkóóó kitaláljuk
tigris,fürdik?
vagy oroszlán?
de drágák gondolom nem fáznak ebben a nagy bundában
nem tölti fel, nem értem miért lehet nem jó a formátum
na majd legközelebb
nagycica
én is fürdetem őket minden nap, slaggal, élvezik nagyon...
lemaradt, de mé?