Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan! Senki nem fogja kifizetni. Nyomoznak,nem találnak senkit,lezárják,te meg fizetheted a javítást!
Magyarország,én így szeretlek!
imádom mikor motor hegyek vannak a garázsban 3db gg ec 250 1 honda cr meg 1 aprilia txr280
igennnn , ön kár meg nem , de bizonyítsd be , de én ezt ugattam , a rendőrnek , a kereke , szét van baszva , trélerrel kellett el vinni , na most légy okos , ki fizet ááááááááá szerintem senki vagyis mi
ez vicc.

ha jol értem azért nem fizet a biztosito mert a rendőrök nem tudják egyértelműen megállapitani hogy a kárt egy másik cserbenhagyo auto okozta?
elmondom neked ,nyilt titok..

a vitorlázos elit politikus lobbi nem engedi, saját önös érdekei miatt...

1. az egyetlen lehetősége a balatonnak hogy valamilyen szinten vissza jöjjön az europai turizmus célpontjai közé.

2. rohadtul kitolná a szezont, kb májustol-oktoberig lehetnének jetski- wakeboard -vizisi versenyek

3.az infrastruktura ,szálláshelyek , vendéglátohelyek mind adottak

4. környezetvédelmileg iszonyatos jot tenne a tonak, rengeteg oxigént nyom a vizbe (mint az akváriumi lélegeztető) az iszaposodás, algásodás hinárosodás visszább szorulna, a horgászok 1 éven belül annyi és akkora halakat fognának el se hinnék..

5. rengeteg bevételt hozna , ugyanis simán lehetne szedni a szezonbérleteket, plussz egy csomo más részt is megtolna.

6. a biztonságot ugyan ugy meg lehetne oldani mint a tengeren ,oldalt van egy bolya folyoso, csak ott lehet kijönni a molohoz, plussz a mélyviz bolyasor után lenne még egy bolyasor annál kijebb nem jöhetnek, minden hajonak van hajolevele, száma az oldalán azonnal beazonosithato ki a renitens, lehet szarrá büntetni.

7. a bérelt jetekel ugyan ugy mint a tengeren a bérbe adonál ott van egy távirányito, ha a csávo nem ugy viselkedik megnyomja a gombot a hajo megáll ott ahol van, szevasz.
én is a lányomnak az autóért , akkor fizetnek , ha szét verték volna , de ezt senki nem tudja , még a helyszínelő sem , nincs fék nyom , nincs másik autó darabok , így jó rábaszunk
Ma jobb napod volt, vagy feletted áll még a balsors kardja?
Búvárkodjál fejlámpával
Nem tudom mi a tökömet védenek annyira a Balatonban, hogy ezeket nem engedik, lehet attól félnek, hogy elkopik a víz.
Enyém biztos nem
mondjuk az ilyen flegma szar hozzá állásért még vastagon rá is baszhatnának.

1 fotot kellett volna csinálni ahogy halad a rendőr auto a park területén és feljelenteni,
plussz az igazoltatásnak is megvan a szigoru etikettje , autobol kiszáll sapkát felvesz, köszön, és illendően elkéri a papirokat.

az a baj hogy szarok a vezetőik ,és azért viselkedik ugy a szimpla utcai rendőr is mintha törvény és mindenek felett állna, valamint az emberek lennének érte, nem ők az emberekért.
rühellem a rendőröket , és azért mert tesznek érte a viselkedésükkel
tegnap kicsit ledöbbentem,tatán az Angol parkban bent a sétányon a rendőrautó,a járdán halad,megáll minden padnál ahol ülnek,ki sem száll,úgy kéri el a papírokat....igazoltatták a kisgyerekes anyukákat a parkban,szép,mi?
http://www.google.hu/search?q=...
ilyen szép helyre pont a rendőr való,a horgászokat is igazoltatták,a 80 éves papa pont halat fogott mikor kérték a papírjait
spontán buli volt, hirtelen felindulásbol elkővetett.

amugy azok a legjobbak.
robbano fűnyiro..
én mostanában élőben is találkozom velük, hogy szakadna az összes senkiházi ingyenélő rend őrére az ég...

jahh sarcolunk és verünk, vagy mi a szlogenjük.

persze tudom szükség van rendőrségre, mert anélkül anarchia lenne, csak éppen nem ilyen csak sarcolni, büntetni,trafipaxozni, a normál állampolgárral alapbol udvariatlanul nagyképüen viselkedő rendőrségre.
esetleg ha átlátszová tennéd ooo uram, hogy lehessen benne buvárkodni, full sziklás fenékkel...

amugy sokat szoktunk dumálni erröl itt srácokkal pont tegnap is téma volt hogy mennyire nem haladunk a korral itt magyarországon, (mondjuk sok más dologban se, sajnos)
folyton megy a sirás rivás hogy leépül a balcsi part milyen szarok a szezonok külföldi alig jön már stb.
egyszer ha eljutnának az okosok oda hogy meg kéne engedni a jetski- és vizsugaras motorcsonakok használatát azok már el birják huzni a wake board-ot vizisit, banánt, fénkot többi vizi játékszert, rögtön lenne miért ide jöjjön a német a sok pénzével, de amig csak ez az alternativa van hogy kifekhet a strandra, és meg eheti a lángost, kolbászt addig inkább elmegy horvátba, vagy bárhová a tengerre.

ez van, nem haladunk a korral ,itt van egy tökéletes tavunk közép europa legnagyobb édesvizi tava,ami jo iszapos meg hináros, fullra kivan épülve az infrastruktura, a strandok stb, és várjuk a csodát miért nem jön a pénzes kuncsaft....
éhes disznó makkal álmodik
szerintem titkos vágyatok egy ilyen rendőrautós találkozás....azééé álmodoztok róla
az jóóóó
érdekes hogy az álmaink is hasonlitanak...

nekem régi vágyam egyszer átmotorozni egy rendőr focuson elöl fel hátul leugrani..
Én valamelyik nap kenyérlángost akarok csinálni. Vagyis az asszony csinálja,én csak sütöm!
persze......
Pont ettől fosok én is! Tegnap még füvet nyírtam,de halálfélelmem volt. Az asszony azt mondta,amennyire szerencsém van,felrobban a kezembe a fűnyíró!
és nem szótáááááá
Remélem!
most kaptam egyet