Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kell is
díjazzák?
szoktam őket lőni ismerkedős vizipuskával,
elfáradt a szemed,mi?
sok csajt lesni
szeva csikusz...
dejo volt egész délután a strandon, vizibicigli, pancsi, vizipuska....

utána feltekertem biciglivel ide a hegyre, majdnem meghaltam...
holnaptól vége a jó világnak,megyek dolgozni
csak hűvösebb lesz pár fokkal,ahogy jósolták mert különben magamat kötöm infúzióra
nálunk melóban a kávé az aranyat ér,úgy viszik....meg a cukrot mellé nevetséges hogy ott dolgozik 10 ember és nem jövünk rá hogy ki lehet az....én semmit nem tartok ott a szekrényemben,teló mindig nálam van,pénz,kocsikulcs zsebben
csakhogy megmutatkozol csikuszom,mááá hiányoltalak ám,azt hittem lepattantál valami jó nővel nekünk mááá nincs esélyünk látom csak visszahúz a pici szíved
jaj neeee,a szép kis corsát?
sajnálom a dolgot nagyon,sajna ilyen világban élünk,szemetek az emberek
bekötött szemmel sem viszel el oda?
Tsókolomok Na ,ennyi elég is volt a pihengetésből,itt csak elfáradok menek trelózni
szijja drága
igen olvastam , írtam is rá , hogy a másik lányom , hogy járt , csak nem reagáltál rá , a kollégai , lopták el a telefonját , bent a Malévnál , szép ?
Jó reggelt
olvastad amt irtam az övtáskámrol, mai napig nem hiszem el hogy ilyen meg történik, hogy az erdő közepén ellopják miközben ott motorozok,...

strandon bedobjuk a törölköző alá a telefonokat kocsi kulcsot, robogo kulcsot , drága sisak is ott van és mégsem lopja el senki...

erdőben fent a hegytetőn ahol elvileg a madár sem jár, egyik körben egyszer csak nincs már meg az övtáska..
jaja rosszabb mint a cián , az azonnal hat
undorító , szar emberek vannak , a földön
köszi
ez ám a méreg.
Sajnálom
a csattanást hallották , de nem jött ki senki , a rendőrség mindent körbe járt , helyszínelők is voltak , de minek ááá
fő út vonal , kamera a ház előtt , van , de nem működik , csak a közértben , és a szoliban
szia!
Egy csattanásra kizárt, hogy senki a környéken nem figyelt fel, ha erre felénk baleset van kirohan az egész utca kíváncsi népek.
Kamera a környéken?
szisziéknek a házuk előtt , reggelre , totálra törték az autójukat
tetess ismeretlen , hogy rohadjon meg aki volt
nem mondom meg...
na hun van az a kilátó?