nálunk melóban a kávé az aranyat ér,úgy viszik....meg a cukrot mellé nevetséges hogy ott dolgozik 10 ember és nem jövünk rá hogy ki lehet az....én semmit nem tartok ott a szekrényemben,teló mindig nálam van,pénz,kocsikulcs zsebben
csakhogy megmutatkozol csikuszom,mááá hiányoltalak ám,azt hittem lepattantál valami jó nővel nekünk mááá nincs esélyünk látom csak visszahúz a pici szíved
a csattanást hallották , de nem jött ki senki , a rendőrség mindent körbe járt , helyszínelők is voltak , de minek ááá
fő út vonal , kamera a ház előtt , van , de nem működik , csak a közértben , és a szoliban
szia!
Egy csattanásra kizárt, hogy senki a környéken nem figyelt fel, ha erre felénk baleset van kirohan az egész utca kíváncsi népek.
Kamera a környéken?
sok csajt lesni
utána feltekertem biciglivel ide a hegyre, majdnem meghaltam...
csak hűvösebb lesz pár fokkal,ahogy jósolták mert különben magamat kötöm infúzióra
sajnálom a dolgot nagyon,sajna ilyen világban élünk,szemetek az emberek
strandon bedobjuk a törölköző alá a telefonokat kocsi kulcsot, robogo kulcsot , drága sisak is ott van és mégsem lopja el senki...
erdőben fent a hegytetőn ahol elvileg a madár sem jár, egyik körben egyszer csak nincs már meg az övtáska..
undorító , szar emberek vannak , a földön
fő út vonal , kamera a ház előtt , van , de nem működik , csak a közértben , és a szoliban
Egy csattanásra kizárt, hogy senki a környéken nem figyelt fel, ha erre felénk baleset van kirohan az egész utca
Kamera a környéken?
tetess ismeretlen , hogy rohadjon meg aki volt