én ma még nem akarok nagyon bicajozni,még betegállományban vagyok
így is lépten-nyomon ismerősökbe ütközöm....elmentünk valamelyik este hambizni a barátainkkal,erre egyik munkatársammal összefutok sőt,még Velencén is munkatársba botlottam látták hogy semmi bajom,mondjuk nem nagyon érdekel,betegállományban még nem áll meg az élet,nem igaz? akkor gyógyulok ha jól érzem magam,márpedig én mindenhol jól éreztem magam
30-án megy vissza,jaj de rossz lesz nélküle
de hát nem örökre megy el,szerintem mááá kicsit örül is hogy fellélegezhet majd.össze voltunk nőve 2 hónapig,én ugyebár itthon betegállományban....fura lesz megint külön az biztos....kint alszik amúgy a medencében,sörrel a kezében láttam még pár perce lehet azóta a sör már felhígult biztos belecsúszott a vízbe
én örülök neki,szoktam látni van aki minnyá leüvölti szegény puskázók fejét örülni kell az ilyennek,80 éves aszott bányarémet biztos nem fogják lődözni
így is lépten-nyomon ismerősökbe ütközöm....elmentünk valamelyik este hambizni a barátainkkal,erre egyik munkatársammal összefutok
de hát nem örökre megy el,szerintem mááá kicsit örül is hogy fellélegezhet majd.össze voltunk nőve 2 hónapig,én ugyebár itthon betegállományban....fura lesz megint külön az biztos....kint alszik amúgy a medencében,sörrel a kezében láttam még pár perce
mondjuk ők mindig bolondak...
mondjuk van amelyik igen bolond,, fuu volt olyan a nő dűhrohamot kapott mert a kinder meglötte vizipuskával, neki akart menni hogy megveri..
rá kellett szolni hogy : hello, ez itt a balaton, meg egy strand, itt vizesek szoktak lenni az emberek...