Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudjuk
megvan a kakukktojás
micsoda idő van reggel vespával mentem dolgozni,elütöttem egy rókát nem hányás-rókát,igazit
Anyámból kiindulva inkább az öszvér lenne a tulajdonságaitokra jellemző állatfajta
most keltem fel,fura volt ennyi pihi után dolgozni
én igazi kos vagyok
Ez így van jól.

A világ egyik legjobb off-road versenyzője. Ha lenne összetett cross-enduró-triál...stb. biztos a legjobb lenne.

Csak az erzbergi katlanban adott 2 percet az 50-nek, pedig az se ma kezdte az ipart.

Más kérdés, hogy mennyire várja, hogy motorzhasson...........
de-de össze illünk a párom nyilas , de pasiba jó , a kisebbik lányom is nyilas az szörnyűűűű
na jó , csak részben vagyok oroszlán
szeva.
Zsu is ezt mondja magárol, és ő csak tudja...
szerintem Taddynek kb egy garázsnyi KTM motorja lehet otthon,az ilyen home videokon azzal megy amivel éppen kedve tartja,

a verseny az más, ott már a szponzori szerződésektöl is függ mivel kell menni éppen,

hasonlo mint pár éve Kátainak a lakofurgonban hátul bent figyelt 3 db KTM 2t-4t, éppen azt vette elő amihez kedve volt, de még otthon is volt neki tarcsiban...
jo napot
akad homokos rész is
Ne feledd, vasárnap szent nap! Papok a templomba, Zoozee meg KTM-el a homokba
Vagyis felétek milyen is a talaj? Azt hiszem mellényúltam, nem hinném, hogy a Pilis homokos
Látom előkerült Csika viszont ha jól értelmezem nem csajozik, hanem nyakig benne az olajos telókban. Ejnye
Csika, ha olvasod: dobjál el mindent ami a kezedben van és menjél motorozni hétvégén!
Ronis asztrológus oroszlán jegy jellemzése:"Az oroszlán egy vadállat ,betörheted, naponta adhatsz neki enni , fegyelmezheted, akkor is vadállat marad akit ösztönök vezérelnek... "
Blazusiak mióta megy 4T vel?
A 2011-es AMA sorozaton is az van alatta, meg ahol bohóckodik itt a legutóbbi SP videón, azon is. Vajon miért cserélt? Lehet elege lett a rezo cserékből?
Sziasztok!
Lesz ma motorozás?
Tegnap teszteltem a vasat, kicsit szokatlan nekem még ez a magura EX kormány, de sokkal jobb fogni, mint ami ez előtt volt fent.
Poweren még állítani kell, a többi jó lesz
ez jo...

én ikrek vagyok az vajon összeillik az oroszlánal, vagy nem esetleg X..
reggelt