Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ismi a szitu.1 szög tett a belsöre vag y4 likat.nem huztam ki ugy mentem haza.meg ragasztóm marha szakszerüen és a végén 3 folt takarta be :).

Ilyenkor este kell ki menni.ahogy mondtad.csak ratyi a világitásom.faternak is tetszett a menet.Jo volt ez na.
nekem mondod, én itt a balatonparton egész nyáron robogoval közlekedem mivel mással lehetetlen..
örülök hogy tetszett..

utána még nyomtam egy 1 orás nonstop wellnest...

aztán pedig havernak estig defektet szereltünk itthon pontosan 2 foltot raktunk egy olyan belsőre amin már volt 7 folt...

foltok háboruja.
Tegnap meg ma robogóztam. Rájöttem,hogy mindenki (na jó csak a 75%) közellenségnek tekint! A körforgalomba akartam bemenni,az ember még rám is tartotta a régi zöldséges mercit.Bemondtam neki a nyitott ablakon,hogy az édesanyja hátán fogok vele szexuális aktust létesíteni! A másik,meg amikor beálltam a kocsisor elé,az ember már nyitotta a száját hogy anyázzon,csak közbe feltűnt neki hogy nem egy törékeny alkat vagyok,így inkább letett róla.

Hihetetlen mennyire paraszt emberek vannak!
Sok ujjat nem mutatott mert ilyen terepen nyöttünk mi fel Bakonyi gyerökök.Csak kicsit másabb a dölésszög :)
Jóestét
Na ronis bevitt a tutiba? Megmutatta a környéket más szemszögből
Bizony jo volt.csak nekem erre a terepre rákell szokni mert ezek a laza motorozások amiket müvelünk a haverokkal itt mifelénk.Pffff ez jo volt.igaz a belem ki köptem de jo volt.kövire is jo lesz:)
azért jo volt a mai motorozás is.
Bazzeg,nektek bejött az élet!
Hát........nektek sem könnyű.................
van gumi nindzsacipőm...meg békatalp....
szopjanak le a sünök
lépjetek mind sűnbe...ááá nem vagyok irigy...
és ide nyomjuk bele
ilyesmiket eszünk
morgen
morgenny...zéé vagyok csak dezsi laptopja
http://youtu.be/EUkt8yP_HhI

kis reggeli ébresztő..
Tudod milyen geci fárasztó 8-12 órát unatkozni?
Ahhoz képest akármi olyat csinálni, ami leköti a figyelmedet, ezerszer jobb...mintha repülne az idő - hopp, egyszer csak este (vagy reggel) van és lehet is hazamenni...
Van abban több is .Elejét vettél,vagy mi lett?
Akkor én is alvadok ,jó éjt mindenkibe