Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit csináljunk a balcsival, hogy tengernek érezzétek?
Reggelt!
Tegnap szemből átmentem motorral egy zöld terepjáró rendőrautón, a benne ülő rendőrök csak pislogtak, azt hitték így majd megállítanak
Fura álom volt, ez a része megmaradt, csak nehogy valóra váljon valóságban nem lennék ilyen elvetemült angyali jó gyerek vagyok
látod minket bezzeg nem hivnak tengeri nyaralásra, pedig van egy csomo béka ember rucim is..

ha kell még eladni is tudok belőle.
nekem jo kis napom volt tegnap, egy igen fasza kis grillezést rendeztünk itthon, minden nap lehetne ilyen
mi minden jóból kimaradunk...
csok drága, szereztél cicust, van itt is szomszédba ha kell picike, és sok.
pont most olvastam rád járt tegnap a rud, ne feledd ahogy a mondás tartja lesz ez még rosszabb is.
tegnapinaál csak jobb lehet
ti csak nem nyaralni mentek valami tengeri helyre, azta miller hétszentségeteket, engem is elvihettetek volna...
Reggelit! Remélem ma jobb nap lesz mint a tegnapi!
reggelt..
jó reggelt n egy új cicánk
dehogy alszok...most jöttem a tescoból...

invertert én is betettem....kettővel már hegeszteni is tudunk...úgyis mindíg kell megájverkedni ...

sőt bedobtam kv főzőt is....hagyományosat ... bizony...
ez még kávét főz.....nem ilyen resztlijuicét.....

kávéval nem tréfálok...

fényképezőgépből viszont szarul állok...ill. nem a gép hanem akksiilag ..

na mindegy ..békaembercuccaim is megvannak ...valahol majd megtöltetem oxigénpalackokat

és megkeressük némo captint

egy óra múlva kel rózsibácsi
Alszol ma má?
Viszek invertert, hogy tudjuk tölteni a laptopokat a hátsó frontvonalban, menet közbe
Szia, már kikészítettem a gép mellé a cumisüveget.
Hány cukorral kéred?
szia darthdezsi ebben a pillanatban gondoltam rád.....kávéfőzéssel hogy állunk ..mert csak ketten vagyunk kávésak a csapatból
oké te tudod
sziaaaaa azt nem mondhatom el
szijja máá megint mint agyalsz