Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1.57...jól szuperál a hátulja
Reménykedtem dén eleget,na mondom feladtam az uccsó csomagot is péntekenként,hálistennek hétvége szabad.Na,erre minden péntek délután már hívtak,holnap mennék, vinnék ezt azt,szombat szintén,így keddig meló egyfolytában,kedden meg már itt vannak amiket hétfőn feladtak.Rendes körforgás Már megszoktam
én is lépek jó éjt
elhiszem.....
hát igen , már kurva unalmas , azt még nem is dolgoztak maszek mellett , mint Jani ááááááá
na menjek aludni
jó éjt
idomícccsad is
Jaja Bár én fél időt a gép előtt,meg firkálással töltöm,a másik fele méregetős szereldés.Nekem is kiugrik a szemem ilyenkorra,kedvem sincs írkálni ide,max meglesem mailokat,rendelek, azt ennyi Jányt má idomítom szerelésre, 1 órát kibír simán
gondolom,hallgatod otthon
na azt tud sírni , milyen kurva fáradtak
reménykedjünk
reméljük
na ja...ez a másik véglet...
Hát ez az Majd csak lenyugodnak a motrizással egy pöppet azt nem kell egésznap szopolni.
igen...sír a szájuk hogy ők milyen fáradtak...szoktam mondani,cseréljünk pár napra mikor 8 órát végigtoporog műtőben,mikor egyszerre,megállás nélkül 800 tehéntől vesz vért na akkor milyen fáradt lesz,hát ha még mindezt tűző napon végzi
akkor már ketten megyünk
Szasz,menek hozzád tevepásztornak,legalább kialszom magam végre
szegénykém , pedig csak 1-életed van
nekem jár ki évente többször is Dubaiba 2 ismerősöm,teve-fejőházat építettek,azt karbantartani...sokmindent meséltek,pl. hogy ha végeztek a melóval,azonnal el kell hagyniuk az országot mert ugyanazok a jogok illetnék őket mint az ottani arabokat....meg mindig mutatják a fotókat...szép hely az igaz,de elviselhetetlen az a meleg azzal a párával,fél óra alatt 1 centi por-homok van mindenen,begyullad a szemük....
oké ott a helyem ,majd azokat nyírom meg fele
A család megy spanyolba,haza se érnek,megyek olaszba,3 nap továbbos a képző Má zasckóm ki van,azt se tudom merre az arra,azt még előbb ment el mai utolsó ember csoport .Életem egy szál se .
én meg magát
és fáradtabbak is pl a lányom , és a vejem is ilyen fiatalon a Gellért hegyet odébb raktam
mármint irodista semmitevők?