Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahoj. na mikor mehetek pit stopra egomba?
nekem nem,én már okos vagyok
nekem holnap meló
ébresztőőőőő,, holnap már iskola..
én vagyok ma az első
meg a legálmosabb is
ezek a fiuk már nem szarral guritanak..
Köszi a linket! A videó fajin, de a zenét én lekapcsoltam alatta, mert az őrületbe kergetett, lehet csak én vagyok így vele.
Ez az esemény hivatalos videója Mondjuk nekem ez alatt se kéne ez a zene, lehet ma ilyen estém van
Elképesztő, hogy mennek át a fákon, egy keréken megy neki, semmi orr nekiütés, oszt átugorja ahogy van
fasza
az már elég ha arra jártál
motorozás megvolt...Törökbálintot riogattam délután nem ám csak jártam ott is
'potkívánok
Jó kép
Jó napot mindenkinek!
Persze ne általánosítsunk.Nem mind balfasz,csak a 90%!
A rendszer lehetővé teszi a lopást,csak nem mindenkinek! Nekem nem (csak) azzal van bajom,hogy a környékbeli koszmókok több tízmilliós autókat,meg házakat tudtak összelopni (azt elfelejtettem hogy a családba van két ferrari is),hanem azzal,hogy ha te a tizedét ellopnád,úgy elvinnének,hogy a lábad sem érne le! Itt mindent lehet,csak nem mindenkinek!
ebben az esetben ,ismerve a magyar mentalitást szerintem sose fog megváltozni a hozzá állás...

sajnos tul erős és befolyásos érdekek lobbiznak ellene, az meg hogy emiatt leépül a balatonpart, és a turizmus az kiafaszt érdekel, ugyis azt hazadnak a médiában amit akarnak...

talán majd sok-sok év mulva változik a hozzá állás mikor az osztrák hegyi tavakon már űrsiklokkal fognak repkedni nálunk majd akkor megengedik a jeteket...

na lementem a strandra, csáá..
Egy kérdés: A probléma ismert, s mi lenne a megoldás, mondjuk konkrétan ebben az esetben?
Egy ember tuti nem csinál nyarat, ha összefogna az összes ebben érdekelt környékbeli? De őket irányítani kell, s kit fogadnának el egyáltalán, s ki vállalná ezt...egy tuti szerintem, csak összefogás oldana meg itt sok dolgot, de rövidtávú gondolkodás van ránk erőltetve az élet által és olyan szépen le van amortizálva az egység tudat, hogy még a szomszédok sem segítenek egymásnak már, akkor mi a kiút?
ez egy nagyon jó példája annak, hogy kinek az érdekeit szolgálja a politika, hát a népét természetesen, hogy ők mondják
én is , sajnos így van
Rendőrök védelmére legyen mondva, azért ne általánosítsunk szerintem, biztosan csinálnak egyesek normálisan sok hasznos dolgot is, csak mi azzal nem szembesülünk.
MO most is olyan mint volt, a rendszer lehetővé teszi törvényesen a "lopást"...van aki megteszi, van aki meg szív e miatt, mert befizeti az adót és nem lát belőle semmi hasznot, csak azt, hogy az ilyen gyerekeknek egyre több a zséje valamiből...
sajnos már tudjuk , hogy rohadjon meg aki tette
utálom őket én is! Semmi mást nem tudnak,csak trafipaxozni! Az ország hivatalos pénzbeszedői! Volt amikor a kisöreget a házunk előtt hárman állták körül,a cigók meg naponta járnak a boltba a több milliós kocsikkal! Van olyan huszonéves koszoslábú,amelyiknek a négy kocsija,szerintem karcolja a 100 milliót! Merci CL63 AMG,BMW X6,merci SL55 AMG,Nissan 350ZX. Hozzá miért nem megy az apeh?
Költözzetek ide hozzánk,itt egy kibaszott rendőr sincs! Olyan az egész falu,mint egy nagy kupleráj!
Eddig semmi nem történt,de nem akarom elkiabálni!