Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a mostani rendőrök kimeritik a szánalmas kategoriát..

tudom hogy szükség van rendőrségre , csak ahogy a multkor is irtam, NEM ILYENRE,
mert ezek egy haszontalan udvariatlan, pénzbeszedő ingyenélő banda, és akkor még diplomatikus voltam...

biztos van olyan magasabb rangu akit te is emlitettél a multkor aki végez érdemi munkát, csak én még ilyennel nem találkoztam, de még olyan emberrel sem aki valaha hallott ilyenröl...
ez pont így van , így történt
valaki van , majd meglátjuk mi lesz , csak én máá senki be nem bízok sajnos
Helyszínelő kiröppen megnézi, festékminta egyik és másik autóról és nagyjából meg is van, hogy az a kocsi az, vagy nem az, de ezek szerint nem erőltetik a dolgot, végül is meg kéne mozdulniuk hozzá, meg nekik nem érdekük a dolog, akkor meg minek...
Nem tudom kommentálni az esetet, hogy elvégzitek helyettük a nyomozói munkát és még erre sem képesek, hogy leellenőrizzék
Tudom már miért van annyi nyomozósdi sorozat a TV-ben, hogy ellensúlyozzák a valóságot
Rendőr ismerős valahol nincs, aki rá tud csipogni az ottani kollégákra, hogy nézzenek már rá?
köszönöm aranyos vagy
ez van sajnos , ilyen rohadt a rendszerünk , de tudod ha önkár , valahogy betudja az ember , de hogy másnak a szarát fizetni , ez felháborító
de képzeld , onnan nem messze , ahol történt a törés , találtunk 1. skoda,oktáváit , úgy volt össze törve ahogy a lányomék kocsiját , össze törték , be mentem a vejem a rendőrségre , rendszám , fényképpel , be mutatta , hát ha az volt , azt még ők búnkoskodtak
a vejemmel na ez a nem semmi
nem áll le a Vespa mondjuk még mindig jobb mintha nem indulna el reggel fél órát kínlódtam mire megtaláltam a gyer5tyapipát,olyat odavágott a vállam is zsibbadt,tanultam belőle ismét
Jó napokat a mindenkibe
Jajj,a románokkal van elég bajom
szerintem ez szuper titkos...

amugy a teljes mondat,(ahogy céloztál is rá) ugy hangzana.: mennyi folyt be- abbol a tözsdén és egyébb befektetések révén menyit csináltak, -és mennyi a tényleges károkozás utáni kifizetés....

nyilván van a végén egy fincsi szám.
Na szuper ma jött a csekk 5200Ft éves teljesítményadót kell fizetnem az önkormányzatnak az UTÁNFUTÓRA Biciglire is küldenek lassan vagy mi a kurva annyuk van?
Részvétem
Ki van találva nagyon faszán ez a kötelező biztosítási rendszer, csak nem nekünk, hanem a biztosítóknak...
Vajon hány autós/motoros/stb. lehet MO-n, aki csengeti folyamatosan, s mennyi lehet a balesetből származó kiadás, s vegyük azt is figyelembe, hogy a mi pénzük náluk áll és forgatják a tőzsdén és ők profitálnak belőle
Biztos azért van annyi KBt nyújtó cég, mert tuti veszteséges műfaj...
Látott már valaki olyan publikált kimutatást, hogy X biztosító: ennyi folyt be és ennyit fizettünk ki
ironikus kérdés...: -vajon ki szereti őket..?
reggelt..
Kiváncsi lennék hogy odamentek volna büntetni ha cigányok hugyoztak volna a bokorba Patkány rendőrök,utálom a legtöbbet
Te ez komoly?
Nem hiszem el, hogy ilyenre b@sszák el az időt és az energiát
Hozzám is, tegnap a postás
Sziasztok
ahoy
Jóreggelt!
Becsöngettek
Aztata!
Elkezdenek nagy erőkkel nyomozni (persze az íróasztal mögül) nem találnak semmit (sötétben még egymást sem találják meg),lezárják a nyomozást,te meg mehetsz panaszra a sóhivatalhoz!
morgen
ami az utca végén van az a nagy sárga ház?