Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4-től dolgoztam eddig,tehát jó korán keltem...motorral mentem dódozóba,nagyon jó idő volt még olyan korán is
délután 5-ig meló,utána majd megyek motorokázni
ááá,nem kell minnyá arra gondolni
egész éjjel dolgoztál? nane...
ezeket ti honnan tudjátok..,? ugyen nem az amire gondolok,
elhiszed nekem hogy egy cseppnyi erőm sincs hogy motorozzak?most jöttem haza melóból,dög fáradt vagyok,délre meg mehetek vissza
csok drága , menjél motorozni, király az idő..
tudom
apa airsoftpisztolyát már kisajátította kis sárga golyócska a fél udvar patronokat is elhasználta a paintball-pisztolyba,3 dobozzal
persze hogy nem élőlény a célpont,azt nem hagynám de nem is szeretne madarakra lőni
ha ilyen irányba megy a világ ez elöbb-utobb ugyis bekövetkezik.
neked is jo reggelt.
emberre kéne lőni ....van 1 csomó akiért nem lenne kár...
eurázsiai..
morgennnnny
Jóreggelt!
Jó ha a gyerek célba lövöldöz csak a cél ne egy madár legyen!Bár nemhiszem hogy te ezt hagynád.Amúgy ha ilyen fegyverbolond akkor ajánlom neki az airsoftozást!Hasonló mint a paintball csak összetettebb és élethűek a fegyverek is és nem festékgolyókat lő hanem kis 6milis műanyag bogyókat!Softair.hu-n utána lehet nézni a dolognak!
Akár az is Gooo.ronis mikor nálatok voltunk mit mondott a párod milyen márkáju a kutyák?fajtája:)
Go motorozni...
Reggelt minden motorosnak.Go OB Futam Kőszárhegyre.
kár volt bedobni a bokrosba, elég lett volna ha simán tolja, ugy már a kressz szerint gyalogosnak minősül.
tud a kiscsávo valamit, ösztönösen készül a geddon-ra..
na hállo emberek.
olyan
a mienk is imádja az autót , állandóan be mászik a kocsiba
a macskák nem is hülyék , van eszük , csak sokan nem tudják
én is szoktam , abból nincs baj
vendégeim voltak , velőre , 2-óráig pucoltam , 2kg velőt , mondtam Janinak , 1-darabig látni se akarom , mert a fejéhez b ,,,,, om