Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a mienk állandóan a konyha ablakon közlekedik , amikor bukón van az öreglány
jó estét
Olyan a nyelve mint a smirgli
Lenes adta az ötletet hogy találkoztam Vele,Ő is oda jár....
Most itt fekszik az ölemben és nyal

Vidd le a lőtérre, próbálja ki milyen, ha tetszik neki és esetleg van hozzá érzéke is érdemes minél korábban elkezdeni foglalkozni vele...persze a birkózás meg a lövészet eléggé ütik egymást
Ha Tbányára mentek lőni, a Palkó Gabit csókoltatom
na tünés van nekem alunni,még holnap meló aztán jön a jól megérdemelt pihi
tuti jó helyet választott

Dani,Te vagy az én emberem,mit csináljak a fiammal,hirtelen megbolondul a fegyverekért oké,nem bánom de hát még 9 sincs...nem korai az még?megígértem neki ha nem dolgozom kimegyünk a lőtérre leskelődni,minden nap kint bohóckodom vele célba lőni az udvaron légpuskával,már én is profi leszek lassan
de nem ám
Nem hülye, macska
munkatársamat tegnap délután hazafelé elcsípték a rendőrök bicajjal....se mellény,se világítás....szesz viszont akadt benne bőven bevágta a bicajt a bozótosba,azt hitte nem veszik észre,aztán mondták neki a rendőrbácsik hogy fiatalember,hozza csak elő a biciklit megnéztem volna a szitut,szétröhögtem volna magam
mindegy,elirkálok én magamban,jó ám az is
Mindenki x-faktort néz? vagy alszotok?
2 nap után jöttem rá,a macskánk nem is olyan hülye
gardrób szobában bukóra nyitva az ablak egész nap,a fáról ott jön be a cicc ma reggel is jöttem haza melóból,a macska meg bent aludt az ágyikómban délután ugyanez
nekem is
mára elég volt a meló
Erre már ilyen a tesztpálya,félreértések elkerülése végett ez egy aszfalt út lenne Erre, kell a jó treló Van má itt mindenféle átalakítás,szerelhetetlenek,minden, amit valaha kitaláltak Gyártok má lassan én is
40 üzemóra után.
jah egy komplett gyárit...gyári értékek egyenlőre..hátulját mikor kéne tőteni?
Na,mostantól prihi Holnap Újszilvás