dew.
csak nem kívánná a tested ezt a romániLYALYI fályghtot:-))
ha minden igaz vasárnap megent kimegyünk. remélem többen.
itt ahol én lakom egy kibaszott normális domb sincs ahol hajtani lehetne. kibaszott peremvidéke ez a gyünyörű romániának:-)),de ezáltal közel vannak a fíínom helyek közelebb mint magyaro-ban.
csak utazgatni kell reggel 2,5 órát meg estiben. de azért 6kor indulok fél kilenckor már egy vár lábától indítom a bergel a fályghtot:-)) ha egyedül megyek akkor 3ig bőséggel elég is. fél hatkor már otthon vacsizom .
extraextrém 80 kilóméter doszta elég.
ha sikerül bepaliznivalakit hogy együtt mennyünk akkro többet állunk meg... és az jó mert sok a szöveg meg a jönnek a történetek ,de ezáltal csökken a táv.
az egyik ezért jó, a másik meg azért ill mikor többen vagyunk--mint én egyedül:-)) akkor azért vannak olyan történések... hogy rommá röhögi magát az ember:-)) én is meg a többiek is.
srácok.
táháeniksz:-)) mindenkinek. itt mindenki csillagosö5ös:-))
rikiúrnál megrendelésre került a ....46os. eddig is olyanok voltak de mindég az utóbbi két évben befaragtam a csimmákkla.
jók azok csak... valamelyik mindég valahol nyomott a lábfejénél. az egyik nek a jobb lába a belső részén am ásiknak meg a bal a külsőnél.
ugyanis kissé ...kacsalábelvtás vagyok....nagy lábon élek ahogy szok mon-dani... vagy ezt nem erre szokták?:-)))
na mindegy akkora a lábam.... hogy a lábszagom beleszorult a keretbe:-))
praúba nem megoldható mert itt a könyékbe nem volt tcx pro 2 mértetben!csak kicsiben:-((
de a keró azt mondá ha felpraúbálom és nem lesz franyó akkor odavisszaküldünk egy másik csimmát ami már 47es. ha az sem jó akkor lesz 48as ...ha az sem akkor beszélek david Knight tel és ad a kibaszott negyven kilences csimmáiból:-))
:-)))
ennek csak a fele igaz:-)) a negyven 7esig:-)) http://youtu.be/_yJYOgNn1x4
Jártatok mostanában hardon kint Romcsiban?
Tanulgattok? Sikerült pályát kreálni?
Váltott valaki 2T re?
Felraktam a rezo védőt, most már ez is majdnem olyan nehéz lett, mint egy 4T
Szia!
Nekem is TCX van, nem kellett nagyobb mint egyébként a nem kiscipős csizmákból. Szerintem vészes dolog rendelni próba nélkül, ha még nem volt pont olyanod előtte, de te tudod.
jól szétkúrtad az agyam ezekkel a videókkal.....mehetek ki motorozni miattad...
csizmára meg azért mondtam , hogy amúgy is egy számmal nagyobb crosscsizmát hord általában az ember simából is ....és ez a belső csizma miatt nem megy két számot fel....ha amiatt vacilálsz...vékony a belső csizma azon része ami növelné a lábméretet.......oldalt bokatájban szélesít kicsit....de norbi update joghurtos korpáskiflis kutyaszarral nem fogyaszthatsz lábra mert akkor ki viszi napokik a hátán az erdőbe a motort...mert oda nem jön ez a norbigyerek...
jrider és a többiek akiknek kellek...sajna napokig melóztam reggeltől estig meg utaztam ide oda stb..és hulla vagyok de mától elérhető.....
scsaba majd ma hívlak téged is ....amúgy jók azok a vidik is ...
este úgy elájultam itt az ágyban a laptopon , hogy telefolyott nyállal...
Gondoltam valakit esetleg érdekel! http://www.kepesmotor.hu/gasga...