Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb meg..

a 4 dl viz hiány az már elég sok...

nagy szárazság van mostanában ha valahol lyukas lenne a hűtő, vagy vizcső csatlakozonál eresztene azt ugyis meglátnád, mert a fagyállo nem párolog el, igy ilyen nedves marad az a környék.
biztosan nem forraltam el, és a vízpumpa szimmeringek is rendben vannak...sehol sem szivárog, folyik, csöpög - ezért tippelek én is erre, mert egy zárt vízkörből ha nem kifelé távozik a víz, akkor csak befelé tud.

és ez magyarázat lehet a fulladásra is, nem? alapjáraton kevés benzin megy hengerbe, ami vízzel hígulva nem robban...ezért lefullad azonnal. Ha húzom a gázt, akkor több benzint kap és a bejutó vízzel keveredve még éghető a keverék - olyan mintha irtó vizes szar benzint tankoltam volna. Ez az okfejtés megállja a helyét műszakilag?
hát ha tényleg nem forraltad el a vizet hogy kinyomta volna, akkor minden esély megvan rá....

amugy a vizpumpa alatt a kislyukon nem nyomta el? mert az elég gyakran előfordul ezeknél , de az fillérekböl orvosolhato semmi perc alatt..
Szia Ronis!

Köszi a tippet, de csak délután fogom tudni megnézni... akkor indítás előtt vegyem le a sapkát és úgy indítsam be?

Amúgy elolvastad a "hibajelenség leírását" is? Te is a hengerfejtömítésre gyanakodnál?
most olvastam vissza hogy miért is akarod levenni a hűtősapkát....

ha hengerfej gyanus akkor ugy ahogy maki mondja teletöltöd beinditod, ha bugyog akkor beledolgozik..

az hogy mikor pont elnyomta hallotál pár másodpercig bugyogást az nem mérvado, tele van levegővel a rendszer olyankor mindegyik bugyog.

ha forro olyankor sose vedd le a sapkát,
minek akarod levenni a sapkát?

olyankor vedd le mikor egy picit visszahült.
jo morgent.
Maki, lehet h most hülyeséget kérdezek, de járó motornál le lehet venni a hűtősapkát? Nyomás alatt van a rendszer, ha leveszem nem lövi ki a vizet?
tegyél bele vizet,indítsd be nézd meg! bugyog-e?
ha szerencséd van akkor az ment el...
Maki, bugyogást hallottam megállást követően néhány másodpercig...olyan volt mintha forrna...
Zé, tipped sincs, h mi lehet? Hengerfej tömítés megadhatta magát?
és mi volt a váltóval?...3. kereke ahogy gondoltad?
mikor ? tengerbe voltam...ma dogoztam már előszür. este meg váltót dobtam szét kisrőzsének mert kész lett a lehúzó....de valamikor megxcsinálom...

megcsináltad a lengő villádat?
Ha?...elment a hengerfej és belemegy a hengerbe a víz akkor járó motornál leveszed a hűtő sapkát és látod hogy beledolgozik a hűtő vízbe!..bugyog.
én nem hiszem hogy az a baja
ezt így látatlanba nehéz lenne megsaccolni mi lehet a pontos baja....
Hello! Szerekőkhöz egy kérdés: 450 EXC-nél motorozás közben teljesen elment az alapjárat, ha nem húzok gázt le is áll menet közben - gáz húzás nélkül be sem indul. Hűtőből hiányzott 3-4 dl víz (30 km-el ezelőtt ellenőriztem, akkor ok volt a szint).

Valami ötlet? Átégett a hengerfej tömítés és bedolgozza vizet a hengerbe?
Ha gázt húzok neki, akkor is nagyon nehezen megy, mintha vmi fojtaná a motort...
Azok ilyenek, mindegy nekik, csak foglakozzon velük valaki
amit ez az eb elvisel,le a kalappal előtte de mocskosul élvezi ha nyüstölik
mai délutáni program:
ma nem cicás,ma kutyás nap van
nem mehetek,mit szólna az Apjuk
takarítani
feleségül? majd ha elváltam