Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak egycő elesz a penész hozzád. ha filmforgatások helyszinén is lehet motorozni.
a polgármester meg ott tapsol mikor figyeli a exc átkelést.
há milyen helyen lakol?románia..itthon?
reggelt
te egy megkohoza polyén dlyártósor vagy

ezek a z oroszok már akkor tudták..a jövönek gyártani ...ezek 30 éves technikák és mennek!
ezért is nem tudnak kroszverdát gyártani. mert ami orosz az megbízható-talygabiztos!- fogyasztás nem számit és nagytömegű.
na egy krocc motor nem ilyen.
az kistömergő
T=max 100 és nem tonna hanem kiló
nem 3ezret forog benzines létére-lásd zil.
és nem ugyan annyit fogyaszt százon literben ahány köbcentis.
amúgy dunai hajós című film ...az pontosan itt játszódik ebben a dunaágban mikor esztergomot emlegetik....itt kerül börtönbe borus demeter na ezeken a szent köveken pergetem az exc-t
itt is menne a többiek valami retekalföld kroszzpályára..
már kéthet e is porzott ...pediga akkor eső után voltak...
most ott olyan szívás lesz... én ki is hagyomom
inkább elnézek a kispályára osz ott megalakítom az erdő frizurályát hogy ne legyen olyan helyen szőrös ahol nem kell...mint mikor fazonírozzák a nunit.

zozi
hát nehogymá ne ha jós lennélé te lennél maga a dunai ha- lyós..
nekem meg olyan olaj van a bergbe...ha kilocsolom a fáradtolajat...megpihen a földön...
hát ilyenkor benyúlok a nadrágba és ha ott fasz van akkor menni kell...a lányok meg itthonmaradnak...

amúgy igazából úgy találom meg a fütyimet, hogy benyúlok a nacimba megfogok egy marék szőrt és amelyiknak hugyos a vége na az a faszom
komoly holmi ...sokat szoktuk nézni horival az ilyen vidiket ...élveznénk az ilyet, menne a vezetése is ...csak a tankolása volna gáz szerintem ....ott már nem lenne tolongás

úgy kéne , hogy mi ilyenekkel veretnénk csak a platón természetesen motorok garázsban hozzá kis szervízkabin , minibenzinkút nagy tartállyal ... meg lenne egy lakókonténeres változat....na aztán akkor kivonulnánk endurózni mondjuk 12 en full extrásan...egy ultra all inklusive turnéra valahova világvégére ...

és a gyurcsány meg az orbán fizetné a haknit...
micsoda jó lenne nekünk...
ha ezért itthon maradnátok...akkor huzzatok a plázamotors topickba
Hát hogy a bánatba ne mennénk!

Szítrrugjuk máma akúrvaannyába!
de azért megyünk ...a kurvaannyátnekije
Reggelt!
Én is most voltam kint,hááát nem volt melegem!
bb ha már moszkva akkor hozass egy ilyet magunknak http://youtu.be/qSFYCIzTBC4
most nézem ezerrel süt a nap...de nulla alatt a higanyszál a hőmérőnek....
leszophat mindegyik...tán tilos motorozni ...igaz a rendszámom nem volt ott...sajnos vagy nem sajnos...de ha ő trabantkocsival odajött akkor én is odamehetek az euro 5 ös motorommal amibe olyan olaj van hogyha kifolyna véletlen akkor is kinőnének tőle a tavirózsák...úgyhogy bio minden csak a túrista nem a pillepalackjaival....
bár vigyázz az ilyennel mer egy kötsög felveszi telefonnal osz leadják hogy a buzi motoros meg a természet... és milyen hatalmas károkat okoztála halak fülyjárataiban mert a viz és a hang...a viz viszi a hangot...
közeb meg a hang az angolul nem vinni hanem függni valamitől:-))
én is lálykoltam volna
pályázni pont jó ez a négyötven..
nem basz hanyatt egyből ha 4ben egyrossz csuklómozdulattal ráhuppanok a gázkarra..marad 1másodpercem!a korrigálásra
az nem sok de elég szok lenni. tegnap is volt egy ilyen pillanatom 20 perc környékén
mondjuk egy 2009es rmz 450 még könnyebb volna a dolog.
buta erős ez a berg de az rmz valahogy simábban adja a nyomatékot fölül meg nem üt akkorát mint ez a mostan 450esem.
bár a homokba jól jön az + erő...
szép vagy,,,,,

belvárosi dunaátkelésről meg annyit hogy volt egy csomó néző....
zozi
bevásárlás a kóórában ... fizetni a benzinkúton arra ott a lyuró kárd mászter kárd,de
belvárosi dunaátkelés kátélyem 525tel.... megfizethetetlen élmény

pampi.
kap belya faszom..mért nem hívsz tre margith.nem olvasok mindégh fórumot...elllentétben veled...te nagyon te
kimnetem volna én is de igy hétkor már nem szervezem át a napom

déw
üresbe?
mi a faszt csinálsz üresbe?
robipatakot?
elárulok egy thitkot: a bergen nincs ilyen lémpa de mégis tudom mikor van üresbe..mikor felengedett Qúplungal is hiába húzom a gázt mégis gurulok visszafelé egy hegyoldalom ...ez egyszer kétszer volt...nem kívánom ...még orbáncnak sem pedig neki azért...majdnem

greenszevenroQ.
grín doki.
irigy vagyok rátok. ellentétben a rendvédelmisekkel, ti már lépteteek a seggfelyrendszer ellen!
ha összeomlik az egészségügy a zsidesz talán eltakarodna...ááá ezek akkor sem. ezeket csak valami csoda állíthatja meg...világégés.
vagy egyszerűn felrobbana a föld..bár ez sem biztos

dzsdi
szép kutyUáid vannak.

mindenkit kiosztottam?
szóval pályáztál ....fasza...
hály.
ébredgylyetek főőőől.
tegnap kemény napom volt.
úgy kezdődött hogy tegnap előtt gyagyás visszalépett a mániától pedig már kedden mondta az a legfontossabb hogy szombaton hajtás-sjna így szok lenni.h a már hétközbe lebeszéljük péntek du egyszer csak nnnem jó senkinek... de ha péntekig mindenki halgat.. péntek délben egyszer csak leszerveződik a menet...de ez meg nekem nem jó mert fél nappal előtte ,szinte biztos nem tudom átszervezni a szombatot
igy kezdődött a szombat...még pénteken

reggel fél 8 kor elindultam a vásárba...veszek pár ezerért olyan HASZNOS dolgokat...amiket után a büdös életben sem használok...
de van hogy spórolok is mert egy 10esből ha hazajön 7-8e akkor még kerestem is ,nem egész 2,5 évnyi élettapasztalattal rendelkező kölkömet lepattintom a mamának.
csak a mamáék meg nem szóltak, oszt reggel elindultak a kóóórába
de szóltak hogy fél óra alatt végeznek..addig mennyünk be nagy CBA ba...
ebből az lett
hogy bevásároltunk ekkor derült ki +1óra váraokzás...mit is kéne csinálni...megettünk a kölökkel ketten reggelire egy 500grammos(fél kiló, öt ezred mázsa vagy 5 tizezred tonna:-))kalácsot.
fííinom volt ezért majd a felét megettem a kölök meg a másikfelét már félő volt hogy kireped valahol a borítása..mármint a kisembernek...16 kilós és negyed kiló lemegy reggelire...ruházni olcsóbb
végül is oda jutottunk hogy 9kor hazamentünk a mamáék ekkor sehol...én kissé feszült voltam mert a motorba meg még kereket kellett cserélni...mert pályán a 18assal...nem az igazi.
a 19essel...csúcs volt...ez kanyarban nem kolbászol mint egy nagy buta ballonos endúrókerék.
szóval a vásárban kerestem 10rugót...mert nem mentem el a HASZNOS dolgokért, mivel az időt elvárakoztuk a büfében . .
féltetőhöz összeirkáltam az anyagot...majd bedobáltam magam a köcsiba és gó.
a picsába ...tökre imádom ezt az öszvégi időt...
a természet már nyugovóra tért.. a gizgazok kiszáradtak a levelek lehullottak átlátható a pálya.
30 perc bemelegités a nagykörön.. vagy 20 perces egy kör.masjd beáltam a hullámsorba...
28 percet mentem 10 kör volt de úgy kiszivta az energiámat...mocskoshullámosgyors..3-4dikben gyors kanyarok pattintós ugratók 15métert is lehet repüllni ill ha nem figyelsz akkor nagyobbat is de az már fályt...mert a levegőben keresztben állva indokolattaln nagy sebességgel repülni.. és utána egy mocskoshullámosba becsapódni....nem túl nagy élmény volt...
de a paraszt... a parasztgáz...ezt is kisimitotta...azért többet nem ugrottam ekkorát a buta pattintón.
lement a 10 kör 28perc full rázatom magam parasztgázon a pattintók felé amik ha egy kicsit is nem figyel a paraszt akkor már meg akarnak ölni! ..
szóval, én inkábba a 45-55 perces rálydokat szeretem..de egydeül voltam és valahogy... a sok romániázás elszoktatott ettől és úgy kiszívott a rázató..amik egyre mélyebbek...hogy szégyenszemre leültem a vanett mellé oszt éreztem hogy kifulytam mint a lufi...
hazaértem még az asszonynal elmentünk bevásárolni és eset 8kor becsicsikáltam reggelig....úgy kiszívott a rázató mint állat.
aztán agyaltam hogy persze könnyű egy krosszpályán 50percet lökni ...ott azért vannak pihenők itt...itt nincsenek 10-20méteres pick-nick a levegőben itt csak a pattintók előtti stressz hogy nehogy kersztbe repüljelk tova mert a rázatókból indulva és oda érkezve...jó pár nap lenne mire megtalálnák a szétfagyott összetört testem egy lebaszott ugratás után...
de ért olybá tetszet hogy valszeg meg kell ismételni a héten ...de nem engedni az 50 percből!
Jó reggelt béláim az úrban ! ma motorozásszag van

felteszem azért gd mami kézvédőim ....
Most meg már ismered azért nem adsz neki....
nekünk is volt kettő de nem a szívem csücskei voltak