Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Térded rendbe jött? Ha már mész a kis CR el, gondolom, hogy jobb a helyzet. Gyógyulgassál!
Terepes végül jöhetett volna, csak már hajnalban gondoltam késő szólni.
Bakker ebben aztán van drót
Sok sikert a szereléshez, remélem, hogy mielőbb sikerült megoldani a gondot!
Jó napot!
még az utolsó... ezt a diodát kéne megtalálni a motoron,mert szerintem ott lesz a gebasz az üres visszajelző miatt..vagy fene se tudja
ja és sajnos az üres visszajelzőm se megy hiába forrasztottam vissza a dolgokat.
hétfő nekem is offos. kedden 1től tudok menni bárhova bármikor, szerdán egész nap ráérek.

ma ezt alkottam:

1. kapcsolási rajz
2.a kábel ami el van vágva, elvileg a műszerfalon a víz jelző lámpa,az nem lényeges.
3.az elszakadt narancs-fekete kábelt összeforraszottam.(ez kérdés mit csinál),plusz az aljzatból kiszakadt fehér rózsaszín kábelt visszaforraszottam-ez a gyújtáskapcsolóból jön,szóval lehet ez megoldotta a menetközbeni leállás problémámat.

a relé próbálkoztam de semmi. hiába csináltam amit mondtál,nem akarta az igazát. kipróbáltam minden variációt. volt hogy 2 "pólust" összekötve gyújtáson elkezdte hajtani az önindítót, volt hogy semmit nem csinált és volt hogy amikor rányomtam az indító gombra, elhalványította a kijelző fényerejét. az kábeleket átnéztem, máshol nem találtam szakadást.
jövő7 ha valamikor jó, akkor megnézem.. 7főn nem vagyok itthon, de utána szerintem ok! a telószámom elvileg kint van az adatlapon!
Dehogy ette meg! Működik az még! Karban van tartva,leolajozva várja hogy elkezdődjön a vadász idény!

Az a legszebb ásás,ha más ás!
nem működik a dolog amit mondtál... mikor tudnál esetleg ránézni erre a köcsög masinára?
azt már megette a rozsda..

viszont az ásás jo sport, jol jöhet még pár gödör geddon idelyén..
sok sikert, remélem hármas ikreket szülsz..
a marha
délelőtt mit csinálsz? mert meygek vezsek olajat szuszkába aztán ha városodban tartózkodsz akkor visszaboltolhatnánk a fékbetétet
Csak azéé,mert mi nem lakunk ott!
Vasárnap találtunk mi is egy patak medret,2 méteres fallal. A cimbora kitalálta hogy keljünk át rajta. Még a valagamon is vettem a levegőt,mire átszenvedtem magam.
Előtte meg egy sáron mentünk át. Vagyis én csak akartam,mert tele volt az alja fa darabokkal. Bele feküdtem,mint a varacskos disznó! Nem volt nagy,cserébe vagy vagy 40 centi mély!
sőt én még soha senkit nem láttam itt lent motorozni......rajtam kívül
azt is kell nekem is ...de most nem mosok..csak légszűrő csere...
mindjárt megyek át a kisdunán vele.....oda pont jó ilyen füligszarosan...

kinéztem nagy betegségembe egy helyet ahol át lehetne menni és bepróbálom .....ill. átmegyek ...ez a kisduna bent van a városban és nem nagyon motoroznak benne
ez igy van sajna az ingatlanra terhelnek mindent azta a végén visznek mindent
Kíváncsi vagyok,hogy a "csajok" jönnek-e holnap?

Mondtam nekik a múlthéten én is. Azabaj team!
Rám nem kell várni! 1,5 perc alatt harckarész vagyok,géppuskával,gránáttal!

Nekem még levegőszűrőt kellene cserélnem,de ahhoz előbb le kellene robbantanom a ganét a motorról.
na ez az ..már mehetnénk is ..átvenni a hatalmat ha miattad nem késnénk mert ásol

aha kész van a cucc ...és úgynézki jó...

annyi még hogy nem tettem bele mert nem volt időm mert este későig volt mostanság program de kávézok és bedobom a villát...már belepréselgettem a tűgörgőket meg mindent csak be kell dugni...meg kerék be és kész....
meg olajcsere is kell mert itt az idő....de ma azt is beszorítom...

hogyha esetleg holnap gurulnánk egy karistot akkor legyen hajtott kerekem
Addig nem akarom,míg nem megyünk!

Kész van már a motorod?
azt már rég elő kellett volna...nehogy késő legyen...
Reggeltet!

Na most akkor mi legyen? Elő ássam a kertből a nagyfater géppuskáját?
hűű mennyit írtatok.....kiesik a szemem és még a felét se olvastam ..