Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akko még nem ismertelek

Adtad volna nekem
Nem-nem
Én orvos vagyok.
Haliho!

400assal van valami?:)
Keihin fcr karbis:) de a kattogast meg se csinalja mas lc4eseknek..akkor csorgok majd!
Akkor azt a relét ne piszkáld, csak az indítást vezérli!..azt hittem áramtalanít.. ez nem injektoros?
Akkor beszéljünk kedd dél körül, és pontosítunk!
Na ki lenne Sajnos olyan kemíny vagyok,hogy az izmok elszorítják az ereket,azt darabos a vír Ami sokáig előny az előbb utóbb hátrány,csak engem szájba ne basszon egy sárkány azé növesztettem szárnyakat,me sokat hondáztam
ki e z ? a denevérember
"full izom volt" -am ,de mán vastagabb vagyok vagy 1.2 mm-el
Dobbermanok voltak moszvábol.. fuu egy full izom volt mind a kettő, két kis csendes gyilkos...
felejtsd el..

egy azabajost sose fogsz átnevelni, csak az idődet rablod vele, meg elkurja a te motorozásodat is, átmegy kézenfogos magyarázos kinlodosba...
átmegyekmásik gépre ...pill
az se rossz
na hallod, boravalo a mai világban...
Á még ilyen sincs, ha már lenne akkor meg lehetne próbálni átnevelni... AZABAJ... azabaj motoros sincs...
en lovakat, kecskéket, nyulakat, és egy csomo kutyát voltam nézni, ez volt a program..
gyere zozóó skype
voltunk jöt velünk egy srác aki többet nem jön velünk mert ez nem volt így motorozás hanme bazsakodás minden kerweszteződésbe meg kellet álnommert le volt maradva mint aborravaló
ti voltatok motorozni ?
szewasztok

megcsináltam ma a motoromat ...minden fasza ...cseréltem még olajat is....csak közbe átmentem a dunán ...az is le van tudva ...