Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekes egyébként, hogy az uniós országokban szaladnak fel ennyire az üzemanyagárak... ki tudja miért... azon sem lepődnék meg ha pl amcsik meg akarnák dögleszteni az EU-t.
de egy hülyék vagytok.
nekem van egy 50cm acélnyelű baltám egy 1m acélnyelű fejszém. kb úgy nézek ki mint macilaci barátja, bubu
kedves vagyok és a kisbaltával 10mről pontosabban levadászok bár kit mint mint a 9mmes berettával.
a hulláktól sem riadok vissza...nem vagyok finnyás
na volt ma motorozás?
Olvasd el ,h a Fitch rontotta az orszag kilatasait!egybol minden vilagos lesz,h mit muvelnek

csak azt kerdezem a Fitch,St and Poor,mi a faszert nem gorogorszaggal,portgaliaval foglalkozik?meg ,ha ilyen elorelatoak,hogy hogy nem tudtak a az elobbi orszagok krachjait megjosolni?
fiamnak házi feladat lerajzolni a családot hétfőre...na essünk túl rajta minél előbb,kíváncsian várom mit hoz ki belőle a pszichológus néni
én okos fiam mit csinál?anyát lerajzolja akkora csöcsökkel mint állat,bugyiban...aszondja az bikini
apát meg a kedvenc harley-s bőrkabátban,motoros csizmában,4 motorral a háta mögött .kutya-macska természetesen családtag,ők is a képen vannak
eltettem a rajzot,mondtam most rajzoljon egyet ahol anya ruhában van és apa mellé elég egy motor mert még azt hiszik bolondok vagyunk,kíváncsi lennék mit szűr le egy ilyen rajzból egy okostojás
jó a gép.
a teló túl puha főleg a hátulja löttyedt. a múgy bizti király
525, milyen lehet más
Lathato,h magyaro t nem is emlitik.Meg lehet,h a forinttal jol is jarhatunk....

Ebbol is latszik ,h manipulaljak a forintot,h az euro ,mint penz ilyen tamadasok utan 310.Persze nalunk akkor is nott a benzin ara,mikor amrikaban hurrikan,libiaban lottek,mi a fasz kozunk volt hozza?semmi
déw

az adóval kapcsolatban ...mindenkinek ráterhelik de nem veszik el mert csak ráterhelik.
úgy járnak mint a franci a forradalomban...lehullik 400 fej.
oszt as következő kormány meg kinullázza a terhelést.
ennyi.
hát az a lényeg bálint!
a lánc viszi a terhelést! a gumiszalag rá van csavarozva 3,2mm enként!
a lánc a vezető szerepet is betölti a teljesítményzt is az viszi át még ha leesik is az összes csavar akkor is a lánc ott marad.
ez a lényeg a hevweder igy bőségessen elég erős lesz.
gondolkodgyámá
a motorod most a 3cm csavarkokkal sem szaggatja szét a bütyköket , pedig ott egy két bütyöksor viszi át a teljesítményt! a lánctalpnál 80 ceniméter felfekvőfelület olyan szintel elosztja a teljesítményt hogy 10ed akkora jut egy bütyökre!
gondolkodjálmár.. ha a szétfagyott talajban nem szakitja szét a gumit az a pár csavaron átvitt lóerő akkor ez meg örök élet!
Nem hiszem, hogy a legnagyobb baj baj nálunk van.
Hello!

Azert ,nem ilyen rossz a helyzet,csak mivel a kormany szeretne lerugni magarol a rab igat,a hiteleket ,amik allami szinten is vannak,egybol a zsidok erzik a vesztuket,h nem lesz tovabb kit szipolyozni,ezert kezdik leminositeni az orszagot.Amugy nincs baj a forinttal.

Lathato,h a vegtorlesztes miatt is huzzak a szajukat,mert nem tudnak 5x annyit haracsolni,h csak 2x.
hájjj
üdv
na mááá megint vak sötét van kint
aztán jóformán mégcsak délután van
amugymeg szép estét forradalmárok..
nem kivánom hogy igy legyen , sőt jobb lenne ha nem igy lenne...

DE ezt előre sajnos senki nem láthatja mennyire mélyűl gyűrüzik be egy válság....

egyszerü példát mondok... mint konteo , bedöl a forint ,háttere semmi. EU leszarja államcsőd,, másnaptol nincs se nyugdij , se közalkalmazotti fizu..(a rendőr is közalkalmazott,meg a katona stb)
adott egy panel lako 2 gyerek, asszony otthon sir, boltok üresek, és a pénz amugyse ér semmit,!
kérdés : - vajon milyen hamar indul el "szerezni" ennivalot a sajátjainak..?
Sziasztok! Na ronis akkor én megnyugodtam! de sajnos a falusiaknak is lesz azért gond
Szaros kis csúzli
Nálam a kertben már figyel egy ilyen, kérdezte is a szomszéd a múltkor, gyűjtöm a vasat, mondom neki, nem dehogy, csak ebben van a benya tartalékom
Tényleg kéne ilyen a portára, bár ha sokan szaladgálnak olyannal, mint ami Andrisnak van, leszedik messziről fedezékből, lehet még se lenne jó ez a feltűnő nagy vas
En igy varom az elkovetkezo eveket
Ja, aztan tiszta Mad Max korszak jon, valoban....csapdakat allitasz a hazad korul es lelovod a hivatlan latogatokat... az utakon Rat motorok fognak cirkalni, mindenki a benzint fogja hajkuraszni...most igy belegondolva nem is rossz...motorom van, par havert ismerek, aki bandaba tomorulne velem es meg fegyvereket is tudnank szerezni...az alapkikepzes meg mar megvan...
mi már készülünk van birka pulyka csirke fürj kukorica szélgenerátor kaja tartalék stb,még tűzkő isvan
a falusiaknak nem lesz sok bajuk, tele a tyukudvar, coca az olban, veteményes a hátso kertben, tele a spájz....
ebböl indulj ki,
persze nyilván játszik a sztoriban a skulo is hogy megvédd ami a tiéd...anélkül baszhatod.
ami mindig érték az az arany... ez régi szabály, csak azért kapsz kaját bármit,

mondjuk nekem nincs ugyhogy baszhatom...