Köszönöm
Valami hasonlóra gondoltam, csak satu helyett összeütök valami küllőzőt, vagy csak simán befogom a villába a helyére
Oldalirányú 8 ast ki tudom szedni, tengelyirányút nem akarok belerakni, erre kell figyelnem az elején, amikor berakom a küllőket a régi mintájára.
Várom már, lesz végre egy hátsó kerék, ami jó, lehet repkedni, ugratni, amit eddig ezért nem tettem, mert összeszakadt volna Most már csak a blokkot kéne rendbetenni, meg a teleszkopókat és jó is a motor
Tedd át a megtakarított pénzed értékbe, csak tudnám mi lesz akkor az érték, de a kaja tuti.
Vegyél egy két malacot vagy sokat, jó pár konzervet, víz talán nem kell, ha van a közeledben forrás, zöldség magvakat, amit tudsz ültetni. Ja meg jó pár fegyvert és lőszert, amivel mindezt meg tudod védeni meg el tudsz menni a benzinkútra a motorodba benzinért
Szintén tőzsdés haveromat idézem, egyik ismerőse a pénzét nem csak a tőzsdén tartja, hanem van egy malac farmja.
Nekem nem lesz veszteségem, ha tönkremegy a forint, nincs belőle raktáron ha nincs bankban semmi, nem fogsz mit veszteni Na jó, csak hülyéskedtem, ha ez lesz, mindenki meg fogja érezni az tuti.
Hát ezaz, de azért jó lenne fölkészülni pár dologra, mertt ha a szerencsére bízom magamat, háááát... akkor nem biztos jól jövök ki a dolgokból
Szóval vásároljam a lőszereket szorgalmasan mi? És
nem olyan ördöngős sztori ez a kűllőzés, ne szarj be tőle..
idő igényes,
mindegyiket huzd meg finoman kb ugyan anyira aztán ugy mész körbe, simán megcsinálod, fogd be a saját hátso tengelyedet a satuba ráhuzod a kereket és faszán ki tudod centirozni, tökéletesre nem kell, terepmotor.
első 1-2 motorozás után nézz rá nem-e lazult valamelyik.
Megjött a küllő, 4.5-es ultra brutál erős lehet, valami KTM ben volt Jó lesz az RMX be, hosszra meg minden másra is, lehet az agyból a koszt kicsit ki kell kaparni, hogy a 8-as küllőfej bemenjen, de majd adok neki egy kis csiszoló vászonnal.
Este megyek küllőzni, addig jöhetnek a mit ne csinálj, hogy csináld tippek bár saját káromon tuti rájövök
Azt ne írjátok, hogy el se kezdjem, mert az öreg nem fűzi át, azt mondta hideg van, ebben a hidegben ő nem bogarász a műhelyében, majd ha kitavaszodik
Csak nehogy akkor a reccs legyen hogy a kőkorszaktól induljunk...
Sajnos saját "történelemkönyvünkben" már átélt olyat a családom (lsd: pengő után forint) hogy egyik napról a másikra jólétből a vagyontalanságba...
Na még egy (E)XC "fan" Helyes!
Volt valahol kérdés már de hol lehet olyan motorteszteket olvasni ahol nem csak a "márketig" duma van, mi mennyivel jobb lett, mennyivel kezelhetőbb, stb. Hanem melyik évben mi változott pl. blokkon, futóművön belül/kívül, és tartós használat mellett hogyan bírja...
magánvéleményem szerint egység csak akkor lesz ha bekövetkezik egy csunya nagy reccs....
az rendet rak az emberek fejében, globálisan, tény hogy szar lesz, és nem kevés áldozattal fog járni, de az is biztos hogy lesz.
viszont utána talán sokmindent jobban fogunk csinálni, legalábbis remélem...
ajánlom mindenkinek olvasson néha görög blogokat, ott például napra készen leirják az összes faszságot, adot mindent amit bevezettek rövid idő alatt...
mondjuk ezt.:
pl. náluk a villanyszámlába épitettek be egy plusz adot a neve DEI, és az áramszolgáltatoval hajtatják be törvényileg, namost áramra szüksége van mindenkinek, a villanyszámla a nevén van, ha nem fizet lekapcsolják ennyi...
hasonlo fűggőségi rendszer mint ez az ingatlan ado, csak még mélyebb, mivel ha nem fizetsz azonnal megérzed a házadban ,lakásodban a villany hiányát, és ez télen nem kellemes...
amugy az ott leirtakbol sok dologra lehet előre következtetni a nálunk is várhato folyamatokbol... tanulságos.
Bocsánat az off-ért, hogy ilyen motorozós témával jövök, de megvoltak az első méterek és született egy kis dokumentáció róla. Semmi komoly de rogadtul jó gép ez
Utolsó eszmefuttatás ezzel kapcsolatban, amivel még megfogják/megborítják a nép egységét a félelem.
Jelen példánál maradva ingatlanadó, azt fogják sulykolni, aki nem fizeti be, az elveszi az ingatlanát, amit felhozott példának Ronis,
lesz aki ettől megijed és már is borul az egység, s e miatt azok szívják meg, akik nem fizették be, s még azt is mondhatja a félelemre hallgató oldal, na látod, nekem volt igazam jól tettem, amit tettem, közben meg lószart, pont azzal baszott el mindent
Azaz egyik nagy fegyvere a hatalomnak a nép egység ellen a félelem keltés, fizesd be az adót, mert különben tönkremegy az ország, lényegében ez, mondja az alkalmazott a főnöknek, add ide a pénzt erre mert különben tönkremegy a céged, melyik főnök akarja ezt, mindenki át tudja baszni a főnökét, aki nem ért a szakmához.
Na mindegy, megoldásra sose jutok, oda eljutok mindig, hogy az EGYSÉG a megoldás a problémára, de oda még nem jutottam el, hogy lehetne ezt létrehozni és fenntartani.
Egyébként lehet soha nem is lesz, mivel az ember alap személyisége nem ilyen, feljön mindenhol a dualitás, ellentétek, ami mozgat mindent, csoportosulnak az emberek, képtelenek egységet alkotni. Volt egy egyszerű játék még középsuliban. Osztály egyik fele vevő, másik eladó. Eladó lettem, javasoltam a többi eladónak, hogy X ár alatt ne adjuk el a terméket, mert nem éri meg. Szerintetek működött? Hát persze, hogy nem, jött egy "kapzsi" eladó, aki felismerte, hogy ha ő X alatt eladja, mindenki nála vásárol és megéri neki, ő elkezdte, látván ezt a többi eladó, ők is lementek X alá, innentől kezdve a vevők irányítottak mindent én meg tönkre mentem, mert nem adtam el semmit X alatt Ezzel csak arra akartam rámutatni, eset függően elég lehet egy ember, aki nincs az egységben, már is felborítja azt.
Tegyük fel, Ok, tegyék. Az EGYSÉGEN van a hangsúly!
Ráteszik MO minden lakosának a házára ezt, elveszíti törvény szerint minden lakos a házát, akkor mi van?
Jönnek a végrehajtók és mindenkit kilakoltatnak, természetesen saját magukat is?
Az elméletemben ott van a legnagyobb hiba, hogy a magyar nép egy ilyen egyszerű dolgot nem tud meglépni egységben, hogy ne fizessen be egy csekket
Valami hasonlóra gondoltam, csak satu helyett összeütök valami küllőzőt, vagy csak simán befogom a villába a helyére
Oldalirányú 8 ast ki tudom szedni, tengelyirányút nem akarok belerakni, erre kell figyelnem az elején, amikor berakom a küllőket a régi mintájára.
Várom már, lesz végre egy hátsó kerék, ami jó, lehet repkedni, ugratni, amit eddig ezért nem tettem, mert összeszakadt volna
Vegyél egy két malacot vagy sokat, jó pár konzervet, víz talán nem kell, ha van a közeledben forrás, zöldség magvakat, amit tudsz ültetni. Ja meg jó pár fegyvert és lőszert, amivel mindezt meg tudod védeni
Szintén tőzsdés haveromat idézem, egyik ismerőse a pénzét nem csak a tőzsdén tartja, hanem van egy malac farmja.
Nekem nem lesz veszteségem, ha tönkremegy a forint, nincs belőle raktáron
Szóval vásároljam a lőszereket szorgalmasan mi? És
idő igényes,
mindegyiket huzd meg finoman kb ugyan anyira aztán ugy mész körbe, simán megcsinálod, fogd be a saját hátso tengelyedet a satuba ráhuzod a kereket és faszán ki tudod centirozni, tökéletesre nem kell, terepmotor.
első 1-2 motorozás után nézz rá nem-e lazult valamelyik.
lehet nagy is meg mondjuk közepes, a kicsi nem választhato opcio...
meg az is kérdés meddig tart.. ez mind a jövő zenéje...
kizárt dolog, a mai világban marketing mentes ujság irást találni...
Este megyek küllőzni, addig jöhetnek a mit ne csinálj, hogy csináld tippek
Azt ne írjátok, hogy el se kezdjem, mert az öreg nem fűzi át, azt mondta hideg van, ebben a hidegben ő nem bogarász a műhelyében, majd ha kitavaszodik
Jól mész, szép vas, vigyázz rá! Úgy értem belül, kívül úgy is karcos lesz.
Sajnos saját "történelemkönyvünkben" már átélt olyat a családom (lsd: pengő után forint) hogy egyik napról a másikra jólétből a vagyontalanságba...
Volt valahol kérdés már de hol lehet olyan motorteszteket olvasni ahol nem csak a "márketig" duma van, mi mennyivel jobb lett, mennyivel kezelhetőbb, stb. Hanem melyik évben mi változott pl. blokkon, futóművön belül/kívül, és tartós használat mellett hogyan bírja...
magánvéleményem szerint egység csak akkor lesz ha bekövetkezik egy csunya nagy reccs....
az rendet rak az emberek fejében, globálisan, tény hogy szar lesz, és nem kevés áldozattal fog járni, de az is biztos hogy lesz.
viszont utána talán sokmindent jobban fogunk csinálni, legalábbis remélem...
mondjuk ezt.:
www.gorogkaland.com
pl. náluk a villanyszámlába épitettek be egy plusz adot a neve DEI, és az áramszolgáltatoval hajtatják be törvényileg, namost áramra szüksége van mindenkinek, a villanyszámla a nevén van, ha nem fizet lekapcsolják ennyi...
hasonlo fűggőségi rendszer mint ez az ingatlan ado, csak még mélyebb, mivel ha nem fizetsz azonnal megérzed a házadban ,lakásodban a villany hiányát, és ez télen nem kellemes...
amugy az ott leirtakbol sok dologra lehet előre következtetni a nálunk is várhato folyamatokbol... tanulságos.
http://youtu.be/lOw-qFUz4So
Jelen példánál maradva ingatlanadó, azt fogják sulykolni, aki nem fizeti be, az elveszi az ingatlanát, amit felhozott példának Ronis,
lesz aki ettől megijed és már is borul az egység, s e miatt azok szívják meg, akik nem fizették be, s még azt is mondhatja a félelemre hallgató oldal, na látod, nekem volt igazam jól tettem, amit tettem, közben meg lószart, pont azzal baszott el mindent
Azaz egyik nagy fegyvere a hatalomnak a nép egység ellen a félelem keltés, fizesd be az adót, mert különben tönkremegy az ország, lényegében ez, mondja az alkalmazott a főnöknek, add ide a pénzt erre mert különben tönkremegy a céged, melyik főnök akarja ezt, mindenki át tudja baszni a főnökét, aki nem ért a szakmához.
Na mindegy, megoldásra sose jutok, oda eljutok mindig, hogy az EGYSÉG a megoldás a problémára, de oda még nem jutottam el, hogy lehetne ezt létrehozni és fenntartani.
Az a baj hogy nincs EGYSÉG
Ráteszik MO minden lakosának a házára ezt, elveszíti törvény szerint minden lakos a házát, akkor mi van?
Jönnek a végrehajtók és mindenkit kilakoltatnak, természetesen saját magukat is?
Az elméletemben ott van a legnagyobb hiba, hogy a magyar nép egy ilyen egyszerű dolgot nem tud meglépni egységben, hogy ne fizessen be egy csekket
Szeretem olvasni, ahogy amiket írsz
simán ráterhelik 1 kattintással a földhivatalban a tulajdonodra jelzálogként...
merthogy törvény van rá, amit ŐK hoztak TE nem tartottad be, a tulajdon viszont a neveden van...
aztán egy idő után persze szépen elveszited...