Na bezabáltam! Csináltam szilvás gombócot meg laskát!
Azt hiszem leküldök még mellé egy pohár bort...
Holnap valaki Gyarmat környékén? Motorolni? Nem? Senki? Még mindig senki?
Az baj...
a kapcsolási rajzon a relébe 5kábel megy. csak egy sárga. nálam 2 sárga megy, abból az egyik aztán egy ilyen vakdugós aljzatban zárul.. lehet emiatt nem működött az általad írt rövidre zárás.abból a vakdugóból pedig jön még egy sárga is,ami csak úgy magában le van szigetelve..a barna-sárga duó pedig a kuplungtól jön!
Leírom, hátha jól jön valakinek az infó.
Igazatok volt, befürdött a cipész a csizmával, visszaadta, ezt ő csinálja meg.
Nem baj, nekem ma hajnalban sikerült
Hozzávalók: 1-es és 1,5-es fúró. Óra szíjából a szíj tartó réz cső, a két végéből a rugós bizbaszokat ki kell szedni, s akkor kapsz egy 1,5 es lyukas csövet, bármi más is jó, ami 1,5 és lyukas cső. Kell még egy gémkapocs, cérnának meg nejlon gitárhúrt használtam, ez volt itthon csak
Ami még kell hozzá az kibaszott sok türelem, meg idő
Elkészítés: Kezdésnek két 1 es lyuk, majd 1,5 aztán 1 és így tovább én 5 mm ként fúrkáltam ki a csizmát, ahol varrni kellett.
Majd kívülről befelé húr leszúr, csizma szárán ki, ott görcsöt kötni rá, majd visszahúzni, utána a következő lyukban ledugni a csizma belsejébe. Na itt jön az idegtépő rész. Óra szíj vas lyukba bedug, kívülről gémkapocs átszúr, hogy a szövet kilyukadjon belül(a fúró által ütött lyuk mindig másutt volt a húrt meg nem tudtam átnyomni a szöveten), majd kísérletezés a húr visszadugására a lyukon, ha sikerül cső ki a lyukból és így tovább, a végén megint görcs.
Mivel a végén csak kívül tudom elkötni, ott érdemes forrpákával kicsit beleolvasztani a műanyagba a görcsöt és kész a varrás.
Mai motorozást kibírta gondolom a gitárhúr erősségétől fog függni, meddig bírja.
ma nagyon elfáradtam....ilyen egy szombati munkanapom:5-7-ig teszek-veszek,8-ra összetakarítok mindent aztán várom hogy fél 1 legyen ma csipkebogyót szedtem kivételesen mert annyira mondják hogy kell a c-vitamin,na azt fogjuk inni tea formájában
Azt hiszem leküldök még mellé egy pohár bort...
Holnap valaki Gyarmat környékén? Motorolni? Nem? Senki? Még mindig senki?
Az baj...
amíg volt barack fánk én is mindig főztem be lekvárt , de a gyógyis lányaim , nem szerették
mondjuk rohadt finom.
a kapcsolási rajzon a relébe 5kábel megy. csak egy sárga. nálam 2 sárga megy, abból az egyik aztán egy ilyen vakdugós aljzatban zárul.. lehet emiatt nem működött az általad írt rövidre zárás.abból a vakdugóból pedig jön még egy sárga is,ami csak úgy magában le van szigetelve..a barna-sárga duó pedig a kuplungtól jön!
Igazatok volt, befürdött a cipész a csizmával, visszaadta, ezt ő
Nem baj, nekem ma hajnalban sikerült
Hozzávalók: 1-es és 1,5-es fúró. Óra szíjából a szíj tartó réz cső, a két végéből a rugós bizbaszokat ki kell szedni, s akkor kapsz egy 1,5 es lyukas csövet, bármi más is jó, ami 1,5 és lyukas cső. Kell még egy gémkapocs, cérnának meg nejlon gitárhúrt használtam, ez volt itthon csak
Ami még kell hozzá az kibaszott sok türelem, meg idő
Elkészítés: Kezdésnek két 1 es lyuk, majd 1,5 aztán 1 és így tovább én 5 mm ként fúrkáltam ki a csizmát, ahol varrni kellett.
Majd kívülről befelé húr leszúr, csizma szárán ki, ott görcsöt kötni rá, majd visszahúzni, utána a következő lyukban ledugni a csizma belsejébe. Na itt jön az idegtépő rész. Óra szíj vas lyukba bedug, kívülről gémkapocs átszúr, hogy a szövet kilyukadjon belül(a fúró által ütött lyuk mindig másutt volt a húrt meg nem tudtam átnyomni a szöveten), majd kísérletezés a húr visszadugására a lyukon, ha sikerül cső ki a lyukból és így tovább, a végén megint görcs.
Mivel a végén csak kívül tudom elkötni, ott érdemes forrpákával kicsit beleolvasztani a műanyagba a görcsöt és kész a varrás.
Mai motorozást kibírta
Nem is jó télen a hidegben költözködni.
Én is, tili-toli előre és már jelez is, hogy üresben van-e
Halad a költözős projekt?
Átkeltél végül a Dunán?
én is itt vagyok ám